Jovan Mituljikić (©Starsport)
Jovan Mituljikić (©Starsport)

Jovan Mituljikić u Kragujevcu

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 14:09

Crvena zvezda šalje mladog napadača u Radnički 1923

Za razliku od brata blizanca Nikole, Jovan Mituljikić moraće ponovo zaobilaznim putem do eventualne šanse u prvom timu Crvene zvezde. Posle pozajmice novosadskoj Mladosti u drugom delu prošle sezone, crveno-beli 20-godišnjeg ofanzivnog vezistu ovaj put šalju u Kragujevac. Takmičarsku 2023/2024 provešće igrajući za Radnički 1923.

Prvobitno se pominjao odlazak u redove debitanta Mozzart Bet Superlige IMT, hteli su ga još neki klubovi iz najjačeg ranga domaćeg fudbala, ali po saznanjima Mozzart Sporta izbor je pao na Šumadince.

Izabrane vesti

Jovan Mituljikić je jedan od talentovanijih izdanaka Zvezdine omladinske škole. Poput brata, na seniorsku scenu je stupio leta 2021. kao igrač Grafičara. Tokom godinu i po dana u Mozzart Bet Prvoj ligi uspeo je da se nametne za poziv na stadion Rajko Mitić, ali ne i za šansu. Velikim delom na to uticale su povrede, pa je posle zimskih priprema za drugi deo prošle sezone prosleđen Mladosti.

Igrajući za Novosađane Mituljikić je upisao 14 nastupa, dao jedan gol i asistirao za jedan. Ovog leta ponovo je pozvan na pripreme prvog tima srpskog šampiona, ali nije prošao filter novog trenera Baraka Bahara na Zlatiboru, pa se nije našao među putnicima na turnir u Rusiji.



tagovi

FK Crvena zvezdaRadnički KragujevacJovan Mituljikić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara