Komentari na vest

Jovanovićeva povreda teža nego što se mislilo, Saldanja dolazi na derbi

G

Grga Cvarak

pre 13 dana

Ne znam za Jovanovica, ali meni ovde nesto smrdi sa Saldanjom. Ne, ne kazem da ga neko namjerno sklanja da bi "Zvezda bila prva", ali cinjenica da se povrijedio, pa nije igrao sve do derbija i onda igrao derbi da bi poslije njega opet sjeo nazad na klupu mi nikako nema logike. Ili si povrijedjen ili nisi. Nema tu neke prevelike pameti. Meni je on u derbiju izgledao sasvim ok. I to ne kazem samo zato sto je dao gol nego uopsteno. Elem, garanutujem da tu ima nesto. Da li je u pitanju plata, da li je pitanju neko pregovaranje o buducem ugovoru ili transferu u neki drugi klub, to ne znam, ali da je situacija cudna, cudna je. Sto se tice utakmice sutra, vjerujem da ce Partizan ici samo na to da ne izgubi. Znaci, ocekujem daleko goru utakmicu nego prosli derbi. Ali znajuci (ili bar ocekujuci) da ce Zvezda izaci da nas ponizi maksimalno, nije nemoguce da cemo opet iz neke kontre umuljati gol ili dva i na kraju opet izaci iz derbija neporazeni. Po meni, mala utjeha i ako se to desi jer kako se cini, opet smo izvisili za titulu. Zvezda sve i da izgubi, opet nema sanse da igdje drugdje izgubi bodove tako da je ovaj derbi po meni totalno beznacajan.
I

Ivanoo

pre 13 dana

Znači sutra od prvog minuta zadržavanje lopte sto više, valjanje po travi, hvatanje grčeva, poziv doktorima za masažu.... bolje i to nego da popijemo petardu....

Vazi

pre 13 dana

Najbolje da kasapi lome noge a sudija da se pravi lud i na kraju da Severini 2 zuta za 5 minuta i sta je onda trebalo nasi da rade da rasire kako da ne.
h

hahahahah

pre 13 dana

Vazi. To je derbi, ti pravac balet! Sedma u nizu 🔴⚪🔴⚪
G

Grga Cvarak

pre 13 dana

@Ivanoo Ko drugome zlo misli... Mozda covjek i simulira povredu, ali skontaj kakav ti moras biti covjek, pa da ti to prvo padne na pamet? E ljudi, ljudi...
P

Pedja108

pre 13 dana

Igeace Jovanovic, ovo je samo lozenje, kao povredjen, da bi mogao da opravda da zalegne svakih 5 minuta. 5 min igre, 5 min lezanja i tako u krug.
1

1:1

pre 13 dana

Jovanović - Stojković - Kovačević - Marković - Antić - Owusu - Castillo - Kalulu - Natcho - Zahid - Baždar + Sladanha, Nikolić, Severina i Goh Glazer- Mijailović - Spajić - Dragović - Rodić - Stamenić - Kanga - Bukari - Hwang - Ivanić - Ndiaye + Olayinka, Katai, Djiga
L

Lezanje po travi

pre 13 dana

Legenda kaze da Jovanovic i dalje LEZI na travi Marakane i da i dalje nije ustao....
K

Kalcopolista

pre 13 dana

CESTITAM IGOKEASIMA ISPADANJE IZ EL I TOP 12,DA NAZDRAVIMO UZ EFES🍺

Bibras Natcho

pre 13 dana

Vaš najveći uspeh ove sezone....
P

PenaLtko

pre 13 dana

@Bibras A zamisli tek vasu igokeu sa 30mil budzetom koja pogubi sva TRI zadnja detbija za redom,pa zatim i Kup,pa zatim ispadne iz EL...itd itd kud ces vece bruke od toga?
K

Kiki Golub

pre 13 dana

Proslavi jado i 45 razlike.....
н

не брини

pre 13 dana

Љуби дуљај да прође
Z

Znači

pre 13 dana

Neće imati ko da se valja po terenu. Ili će možda neko drugi da preuzme tu ulogu? Zna li se šta? Inače, bez njega su tek nagrabusili.
C

Cccc

pre 13 dana

Mi treba da se potrudimo da se on ne valja po terenu, a to je ne promaši at amaterski kao prošli put. A i sad je druga situacija sad im više ne paše nerešeno.
Т

Тугааа

pre 13 dana

Поново му наместили повреду
G

Gost3434

pre 13 dana

Najvažniji šrafovi Zvezdine pobede sutra biće sudija Pavle Ilić, a na klupi Partizana Albert Nađ i Igor Duljaj.
P

Penaltizan

pre 13 dana

@Gost3434 eeej 7 punih godina ste bez ijedne titule i preko 20 bez odigrane ijedne LS i ti i dalje prizivas sudije haha.. neprocenjivo🤣
G

Gorostas

pre 13 dana

Vaspitao to Jehovin svedok
т

тако је

pre 13 dana

увек је неко други крив
P

Profesionalni...

pre 13 dana

....LEZAC PO TERENU!
Ж

Жоржо

pre 13 dana

Нема данас сумње у Ђорђа Петровића?
V

Volim partizai

pre 13 dana

Terzić je namerno platio igrača čukaričkog da namerno povredi našeg golmana kako bi bili oslabljeni za derbi! Sila Boga ne moli!
S

Sima Arauho

pre 13 dana

PEKARU ODLAZI!
B

Burek

pre 13 dana

Što, nama zvezdašima je baš zabavno :)
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Znam,on je vaša produžena ruka na našoj klupi pa i pored toga ne možete da nas pobedite u dva derbija ove sezone.
7

7god bez titule

pre 13 dana

@Sima Pozdravio te dr.Terzic sa cak SEDAM TITULA za redom,a ti samo nastavi da brojis stative,kornere,sanse...itd u derbijima haha🤣
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Vratićete svih 7 kao onu Šajberovu!Živi bili pa videli.
A

Alex20

pre 13 dana

Sima Arauho-kao sajberovu da vrati 😂😂😂😂,pa ne postoji vise sud udruzenog rada tamo neki,ma ja mislim da ce se vratiti svih 7 i dati partizanu,jer oni kad uzmu dokaze sve na videlo i vide da ste za 7 sezona zbirno zaostajali samo jedno 300.bodova manje odmah ima da im bude sumnjivo.
R

Realno istina

pre 13 dana

Jovanovic ce sutra istrcati na teren. Po meni to nije mnogo ni bitno.
E

Eseks

pre 13 dana

Taman da brani pa da se izlezava i da sacuvaju nulu..Inace,ovaj golman se valja 20 min po utakmici kad je zdrav pa sad kad je malo povredjen valjace se bar poluvreme
G

GostLazar

pre 14 dana

Grobari, kako je biti bez titule 7 godina ahahahah
G

Grobarcina

pre 14 dana

Ovaj nas golman sa slike svaki boziji derbi vise vremena provede valjajuci se po travi i folirajuci nepostojece povrede nego sto brani na golu,to smo svi mogli da vidimo pogotovo na zadnja dva derbija gde je ukupno proveo vise od 30 minuta lezeci na travi samo da bi otkino sto vise vremena jer se plasio poraza od Zvezde!
F

FlopeR

pre 14 dana

Najveci folirant i FLOPER medji svim golmanima u ligi,svaki derbi vise vremena provede flopujuci i valjajuci se po travi simulirajuci povredu nego sto brani na golu,to je cinjenica!
K

Kazablanka

pre 13 dana

Zaboravio si ono "50 vekova bez titule, 10 milenijuma bez lige sampiona", ne znam ti ni ja sta sve.
G

Grr

pre 14 dana

Saldanja dolazi na derbi? Sam ili u pratnji?
L

Lezac po travi

pre 14 dana

Najveci folirant medju golmanima. Bukvalno svaki derbi Simulira povrede tokom celog meca,da bi se od pocetka valjao po Marakani ili Vojnom stadioni. Bar pet puta ce lezati u svakom derbiju i previjati se kao da ga je voz pregazio, a onda ce najnormalnije nastaviti jer mu nije nista. Sramotan je nacin koji izabere da toliko zadrzava igru i da to radi. I onda ce slediti natpisi kako je golman za reprezentaciju haha...Smesno!
V

View

pre 14 dana

Ko da je važno da li će Jovanović da igra. Najbitnije je da igra Pavle Ilić.
G

Gorostsse

pre 13 dana

Najbitnije je da si u kaficu
P

Pavle Mirić

pre 14 dana

Dobro je da je ovaj vrsni strateg uspeo da dobije četvrti žuti karton, da lepo preskoči neprijatno gostovanje... Kakav je to folirant, reči nemam.
Z

Zeleznik

pre 14 dana

U suštini takmičarski nebitna utakmica, izvedite petliće. Sledeći derbi u kupu je kud i kamo važniji.
L

Laktasi Efes

pre 14 dana

Vidim da strah u vama izmice kontroli,smesi vam se i 4-ta godina bez Triple Krune!
D

Dembele

pre 14 dana

Skroz nebitna vest kad imamo Ivicu Kralja koji moze izneti derbi. Verovatno zato nije doveo rezervnog golmana. Kao i sto je nebitno da li ce Duljaj da vodi derbi ili trener kadeta koji je verovatno jedini sa licencom od svih trenera u Zemunelumu.
V

View

pre 14 dana

Jeste nebitna i biće još dugo nebitna... sve dok je Pavle Ilić u dobroj formi i njegovi sponzori.
D

Dembele

pre 14 dana

Pavle Ilic je vec kaparisan od strane gospodara Marakane.