Stevan Jovetić (©Reuters)
Stevan Jovetić (©Reuters)

Jovetić optimista: Fudbal je čudna igra, možda se Bugarima vrati protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.11.23. | 14:52

Crnogorcima samo poraz Orlova u Leskovcu (nedelja, 15) u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odgovara u borbi za drugo mesto G grupe

Posle remija Bugarske i Mađarske (2:2) u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Crnoj Gori je za istorijski plasman na završni turniru u Nemačkoj ostao samo jedan scenario. Sokolovima je neophodno da u nedelju savladaju Mađarsku u Budimpešti, a da istovremeno Bugarska pobedi Srbiju u Leskovcu.

Teško ostvarivo, ali kapiten Crne Gore Stevan Jovetić veruje u takav rasplet. Pogotovo zato što su Orlovi u Razgradu otkinuli Bugarima bod u nadoknadi vremena, pa priželjkuje neku sportsku pravdu.

Izabrane vesti

Naravno, obe utakmice poslednjeg kola G grupe se igraju u isto vreme, u nedelju od 15 časova.

Nije nas remi Mađarske u Sofiji poremetio, odradili smo svoj deo posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada. Sada nam ostaje taj meč u Mađarskoj, kao i duel Srbije i Bugarske u kojem može svašta da bude. Srbima je i bod dovoljan, ali može svašta da se dogodi, jer je fudbal čudna igra. Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi“, rekao je Jovetić posle pobede nad Litvanijom (2:0).

Jovetić je bio strelac drugog gola protiv Litvanaca, pa je sada najbolji strelac Sokolova u kvalifikacijama. Kraj svog imena napadač Olimpijakosa ima tri pogotka, kao i dve asistencije.

Najbolji strelac u grupi je Aleksandar Mitrović sa pet golova.



tagovi

reprezentacija Crne Gorereprezentacija Bugarskefudbalska reprezentacija SrbijeStevan Jovetićkvalifikacije za EPkvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara