Jović ili Majoral, jedan do ponedeljka mora da ode

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 20:28

U Madridu smatraju da bi za mladog srpskog napadača italijanski fudbal bio idealna sredina za povratak samopouzdanja

Real Madrid će do kraja prelaznog roka ostati bez jednog napadača, Luke Jovića ili Borhe Majorala. Onaj koji ostane biće alternativa Karimu Benzemi u ovoj sezoni, a ako se može naslutiti na osnovu teksta špansko AS-a to će najverovatnije biti Majoral.

Madiđani veruju da srpski napadač može da napreduje odlaskom na pozajmicu, a potom se vrati u klub i postane rešenje za dugi niz godina, čime bi se isplatio uloženi novac za njegovu kupovinu. Za obojicu igrača zainteresovani su italijanski velikani Roma, Milan i Inter, a u Kraljevskom klubu veruju da je Kalčo upravo idealna sredina za Luku Jovića.

Izabrane vesti

Majoral je u ovom trenutku bliži poziciji da ostane, iako je i njemu dozvoljeno da otvoreno pregovara sa zaintereosovanim klubovima. U svakom slučaju jedan će do ponedljka morati da pronađe novi klub.

Jović je verovatno i poslednju priliku za ostanak na Santijago Bernabuu u ovoj sezoni propustio u utakmici sa Betisom proteklog vikenda, kada se našao u startnoj postavi i tandemu sa Karimom Benzemom. Jasno je da mladom napadaču nedostaje samopouzdanja, pa bi promena sredine i golovi u njoj, mogli da preporode jer u glavnom gradu Španije još uvek ne sumnjaju u njegove kvalitete.

Real je Luku Jovića doveo u julu prošle godine iz Ajntrahta za obeštećenje od 60.000.000 evra. Mladi napadač je do sada zabeležio 28 nastupa u svom takmičenjima i postigao svega dva gola.



tagovi

Luka JovićBorha MajoralZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara