Jović na debi derbiju (© MN Pres)
Jović na debi derbiju (© MN Pres)

Jović posle debija u derbiju: Okrećemo se kupu, zaslužili smo da ga osvojimo

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.04.21. | 16:53

„Svestan sam za koga igram“, kaže mladi vezista Partizana

Da je pobedio u 164. večitom derbiju šanse za titulom bi mu bile veće nego pre srede popodne. Mada ni u tom slučaju ne bi bile velike. Kako nije, jedino što je ostalo Partizanu u pokušaju da spase sezonu jeste da osvoji drugo takmičenje i bar malo popravi utisak.

S obzirom da je u Crvena zvezda odmakla 12 koraka u prvenstvu, a da je za petak zakazan žreb polufinalih parova, tako se u Humskoj 1 fokus prebacuje na Kup Srbije.

Izabrane vesti

Crno-beli su šest poslednjih godina redovni finalisti (četiri puta i pobednici), a sad su rešeni da se opet probiju u zavšnicu.

Možda je malo teže sad vratiti se, ali mi smo Partizan, moramo se okrenuti kupu i dati sve od sebe da ga osvojimo. Mislim da smo to zaslužili. I mi, a i naši navijači“, ističe najmlađi prvotimac Parnog valjka u okršaju sa crveno-belima, Nemanja Jović.

U 30. kolu Superlige debitovao je u najvećoj utakmici srpskog fudbala. Utisak – zadovoljavajuće. Možda ga je trema sputala na početku, ali je do kraja prvog poluvremena, kad je zamenjen, učestvovao u dve akcije rezultirane prilikama. Jednu je i sam mogao da iskoristi.

Bilo je teško, ali svestan sam gde sam, za koga igram i koju težinu nosi derbi. Trudio sam se za voljeni klub i, iako sam odigrao korektno, svestan sam da mogu i moram još više i bolje. Pred utakmicu sam imao malu tremu, na terenu je nestala. Vodio me je ogroman motiv, odigrao sam korektno, ali uvek može bolje. Dobio sam dosta pohvala i mnogo poruka, te reči prijaju, predstavljaju dodatni motiv da treniram naporno i napredujem“.

Susret je odlučen pogotkom Mirka Ivanića glavom, na centaršut iz kornera Gelora Kange.

Nažalost, primili smo jeftino gol i to je i odlučilo derbi. Žao mi je što nisam ja zatresao mrežu, ali verujem da će biti još prilika“, nada se Nemanja Jović.

Možda već za dve sedmice, ukoliko kulice spoje večite rivale u polufinalu Kupa Srbije.

 

 


tagovi

FK PartizanNemanja Jović164. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara