Branko Jovičić i Milan Dudić
Branko Jovičić i Milan Dudić

Jovičić je igrač iz snova za LASK, potpisan ugovor do 2025. godine

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.02.22. | 18:13

"Od jeseni ga imamo na svom spisku i zadovoljan sam što smo sada uspeli da omogućimo ovaj transfer", prezadovoljan je sportski direktor austrijskog kluba Radovan Vujanović

LASK iz Linca je dobio vredno pojačanje, kao što je već najavio Mozzart Sport. Branko Jovičić je stavio paraf na dve i po godine ugovora sa Austrijskim klubom, tačnije do juna 2025.

Jovičić je parafirao u društvu svog menadžera Milana Dudića, a u LASK-u nisu krili oduševljenje zbog dovođenja doskorašnjeg fudbalera Urala, nazvavši popularnog Bakulu igračem iz snova za svoju ekipu.

Izabrane vesti

Ruski klub bi od ovog transfera trebalo da prihoduje 500.000 evra na ime obeštećenja.

"Branko je pravi borac na terenu, na ovoj pozicije bio je naš apsolutni igrač iz snova. Od jeseni ga imamo na svom spisku i zadovoljan sam što smo sada uspeli da omogućimo ovaj transfer", prezadovoljan je sportski direktor LASK-a Radovan Vujanović.

Jovičić je ostao upamćen kao jedan od miljenika Zvezdinih navijača zbog načina na koji je dres natapao znojem. Ponikao je u čačanskom Borcu, a u LASK-u je već bio između 2014. i 2015. godine, ali je brzo otišao u Amakr. Crvena zvezda ga je dovela u svoje redove u julu 2017. godine, a za tri sezone je 78 puta nosio dres crveno-belih i osvojio tri šampionske titule.

"LASK se jako trudio da me dovede što me je impresioniralo. Razgovori sa čelnicima kluba su bili izuzetno pozitivni. Daću sve od sebe za ovaj dres", rekao je Jovičić.

Odlični fudbaler je uzeo dres sa brojem 18. Tim iz Linca je trenutno osmoplasiran u ligi Austrije, ali u Ligi konferencije vrlo dobro gura. U grupi sa Makabijem, Alaškertom i Helsinkijem, Austrijanci su osvojili 16 bodova i automatski se plasirali u osminu finala.


tagovi

LASK LincBranko Jovičićmilan dudic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara