Nikola Ninković (©Star Sport)
Nikola Ninković (©Star Sport)

Juče BASK, sutra Spal: Nikola Ninković na probi u Seriji B

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.09.21. | 20:48

Srpski vezista još nema klub

Proletos Breša, juče Makiš, sutra Ferara? Klupska sezona je uveliko počela, a Nikola Ninković još nema rešeno pitanje daljeg angažmana.

Nedelja, 14.00: (2,50) Ređina (3,20) Spal (2,95)

Izabrane vesti

Fotografija koja je u utorak ugledala svetlost dana sa Ninkovićem u dresu BASK-a brzo se proširila društvenim mrežama, ali je jasno da bivši reprezentativac Srbije neće karijeru da nastavi u srpskoligašu. Još se ne zna gde bi mogao, ali je jedna od potencijalnih adresa – Spal.

Naime, nekadašnji član Serije A i dalje je u potrazi za pojačanjima koja bi ga odvela nazad u italijansku fudbalsku elitu, zbog čega je Ninković zasad dobio samo poziv da dođe na probu u tim iz Ferare. On će se na treninzima potencijalno novog kluba pojaviti u ponedeljak, a kako italijanski mediji pišu najveće brige trenera Pepa Kloteta su Ninkovićeva trenutna fizička sprema i nestašni duh.

Zbog toga će stručni štab Spala detaljno da razmotri situaciju i analizira njegove kvalitete, iako su svi u klubu svesni da bi potpuno spremni i posvećeni Ninković mogao da pravi razliku u Seriji B. Sada je samo potrebno da to pokaže na terenu.

Spal je sezonu u drugoj ligi počeo sa četiri boda iz tri kola, uz po jednu pobedu, remi i poraz.



tagovi

Nikola Ninkovićletnji prelazni rok 2021Spal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara