©Starsport
©Starsport

Jug Stanojev i Vladan Vidaković pojačali Spartak

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 23:05

Subotičani zaoštrili konkurenciju na sredini terena i u ofanzivi

Dva dana pred superligašku premijeru Spartak iz Subotice realizovao je dva transfera i značajno zaoštrio konkurenciju u veznom redu i ofanzivi, pošto su opremu Plavih golubova danas su zadužili Jug Stanojev i Vladan Vidaković.

Stanojev, koji se ovog leta rastao sa TSC-om stigao je u Suboticu kao slobodan igrač i potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje za još jednu sezonu. Hitro krilo, prethodne tri sezone je proveo u Bačkoj topoli gde je stigao iz Crvene zvezde u kojoj je prošao fudbalsku školu.

Izabrane vesti

Istovremeno, konkurenciju u Subotici zaoštrio je i Vladan Vidaković, centralni vezista koji u Spartak stiže na šestomesečnu pozajmicu iz Maribora.

Novosađanin rođen 1999. godine prošlog leta prodat je Mariboru, ali je iz slovenačkog tima zimus prosleđen na pozajmicu u Dinamo Batumi. Iako je bilo predviđeno da Vidaković u Gruziji ostane do kraja 2023. godine, pozajmica je raskinuta pred početak nove polusezone, a fudbaler je prosleđen u klub čiji je dres nosio tri sezone, od dolaska iz Hajduka iz Kule 2019. godine.

Dvojac novajlija zaoštriće konkurenciju u timu sa severa Srbije, a premijera Subotičane očekuje u subotu od 18.55 časova na domaćem terenu protiv IMT-a.ž

Podsetimo, prethodno su tim koji predvodi Aleksandar Keržakov pojačali Strahinja Tanasijević, Dejan Kerkez, Miloš Mijić i Aleksandar Vulić, dok su iz Spartaka između ostalog otišli Edmund Ado, Noboru Šimura, Nikola Srećković, Miloš Ostojić, Janko Tumbasević i Jovan Marinković.


tagovi

Jug StanojevVladan Vidaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara