Junajted kreće u napad na Kamavingu, sastanak sa menadžerima za par dana

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.06.21. | 10:21

Javlja Radio Monte Karlo

Mančester junajted je duboko fokusiran da konačno zatvori transfer sagu koja je bila aktuelna i prošlog leta, te dovede Džejdona Sanča na Old Traford. Fabricio Romano je pisao da bi transfer trebalo da bude ralizovan u narednih nekoliko dana, a Junajted je već spremio planove za život nakon ozvaničenja jedne od letnjih bombi. Ole Gunar Solskjer će krenuti u potragu za štoperom i centralnim vezistom, a u prvi plan iskočilo je ime Eduardo Kamavinga.

Kako javlja Radio Monte Karlo, čelnici Mančester junajteda će u narednih nekoliko dana sastati sa zastupnicima supertalentovanog veziste.

Izabrane vesti

(1,77) Holandija (3,60) Češka Republika (4,90)

To bi značilo da je vicešampion Engleske spreman da odreši kesu ovog leta jer je francuski internacionalac jedan od najcenjenijih i najatraktivnijih bisera Evrope u ovom trenutku. Svesni su na Teatru snova da bi mogli da iskoriste činjenicu da Kamavinga ulai u poslednju godinu ugovora koji gotovo izvesno ne planira da produži. Dakle, pred Renom će biti poslednja prilika da zaradi na tinejdžeru kojem se tržišna cena kreće oko 55.000.000 evra.

Neće Junajted u toj priči biti bez konkurencije jer 18-godišnjaka pomno prate Pari Sen Žermen, Real Madrid i Arsenal. Momak rođen u Angoli već može da se pohvali sa tri nastupa za A selekciju Francuske, a već na debiju bio je strelac prelepog gola protiv Ukrajine. Za Ren je debitovao sa 16 godina, a do danas je upisao 82 nastupa (2 gola i pet asistencija), od čega 67 u Ligi 1.

Junajted je prošle godine već ispustio iz ruku supertalentovanog, od pre par meseci reprezentativca Engleske Džuda Belingema, ali Kamavinga talentom nimalo ne zaostaje, budući da se obojici predviđaju blistave karijere.


tagovi

Eduardo KamavingaMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara