Junajted završava poslove redom - rešen i Erera

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.02.19. | 11:36

Spreman je novi ugovor za Španca, očekuje se da će ga uskoro potpisati

Ander Erera je blizu da potpiše novi ugovor s Mančester Junajtedom pošto je Ešli Jang postigao dogovor s Crvenim đavolima, piše Dejli mejl.

Junajted je bio u razgovorima s predstavnicima oba igrača od prošle godine jer se naravno znalo da će Erera i Jang postati slobodni igrači na leto.

Izabrane vesti

Erera je imao veliku želju da ostane u klubu pošto se ustalio u prvoj postavi zajedno sa Polom Pogbom i Nemanjom Matićem. Inače, radi se o igraču koji je 2014. godine stigao u Junajted za 29.000.000 funti. Očigledno mu prija saradnja s Ole Gunar Solskjerom.

Dejli mejl piše da pregovori teku dobro i da se očekuje da posle Ešlija Janga i Ander Erera potpiše novi ugovor sa Crvenim đavolima. Posle pobede nad Lesterom Erera je upitan za novi ugovor.
"Dobiću ugovor ako sam ga zaslužio", rekao je Erera. Dakle, i taj posao je blizu realizacije.

Jang je pre njega odlučio da produži karijeru u Junajtedu i to će biti njegova deveta sezona uprkos interesovanju iz Premijer lige, ali i stranih klubova kao što je recimo Inter iz Milana koji se nadao da će dovesti Janga na leto za džabe.

On je hteo dugoročniji ugovor, ali je dostignut dogovor da to bude na 12 meseci. Uskoro bi trebalo da bude ozvaničeno. A nedugo za njim će očigledno i Erera da uhvati hemijsku olovku u ruke.

Foto: Reuters


tagovi

Ander EreraEšli Jang

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara