Jusein Bolt ide na Maltu: Cilj je Liga šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.10.18. | 10:13

Sprinter sa Jamajke dobio ponudu za dvogodišnji ugovor

Sjajan marketinški trik ili stvarni pokušaj da se napadne mesto u Ligi šampiona? Nikad Valeta nije bila ni blizu elitnog evropskog takmičenja, nikad nije prošla čak ni drugo kvalifikacino kolo, međutim, za sledeću sezonu, pod uslovom da odbrani titulu na Malti, sprema zvučno pojačanje u liku – Juseina Bolta!

Penzionisani sprinter sa Jamajke dobio je prvu zvaničnu ponudu da igra profesionalni fudbal, uz ogradu koliko je taj sport na ostrvu u Sredozemnom moru, zaista, profesionalan. Tek...
Šampion je uvek dobrodošao, a mi u Valeti verujemo da ništa nije nemoguće“, rekao je Gaston Slimen, predsednik kluba koji posle šest kola novog prvenstva zaostaje četiri boda za vodećom Gzirom.

Izabrane vesti

Boltu je ponuđen profesionalni ugovor na dve godine, što je potvrdio i njegov menadžer Toni Ralis, objašnjavajući da je Valeta dobila novog vlasnika i da ima ambicije da se plasira u Ligu šampiona.

Podsetimo, legendarni atletičar je tokom vikenda dao prva dva gola na fudbalskom terenu za australijski tim Sentral Koust Mariners, ali se radilo o prijateljskom meču, pa se još čeka na Boltov zvaničan debi za neki fudbalski klub, što mu je davnašnja želja.

FOTO: Action images


tagovi

Jusein Boltvaleta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara