Komentari na vest

Juve spremio ponudu za Donarumu, 2.000.000 jaču od Milanove

J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Prije nekoliko godina ostalo je nezapaženo - kada je iz Milana prešao u Juventus Matija De Šiljo je bio kapiten Milana. Donaruma nema nikakav respekt za klub u kojem je ponikao. Rajola ga vuče za nos. I odvuće ga iz Milana.
G

Grujo

pre oko 3 godine

Da da Bog da se raspane ovaj sugavi djubrentus
X

XNXX

pre oko 3 godine

I neka ide vise! Svake godine slusam kao ucenjuje klub za pare! Neka ide svako ko bi nas prodao! A idealna zamene bi bio Predrag Rajkovic!!!
V

VERO

pre oko 3 godine

JUVE NE ZURI ! DONARUMA JE PROSEK OD GOLMANA. NIJE DOBAR.
G

Gost988

pre oko 3 godine

Zar ne rekoše anjeli i Perez da nemaju para I da će se ugasiti ako ne bude super lige? Otkud sada 10 miliona po sezoni za plate?
M

Mikki

pre oko 3 godine

Baš to razmišljam. Jedva sastavljaju kraj s krajem, a isti dan ovi potpišu Alabu, piše se o Mbappeu, Juve golmanu nudi platububvisini budžeta solidne ekipe iz Evropa Lige... Srce mi se cepa kad pomislim na teške trenutke kroz koje prolaze
v

van

pre oko 3 godine

Neka ide. Svake 2,3 godine saga oko Donarume. Neka ide, ima golmana za jos manje novca. Samo je glupost Milana, da dodju u situaciju da mladog, talentovanog igraca daju dzaba. Pa to je trebalo makar 40, 50 miliona uzeti. O cemu su i da li su ti ljudi razmisljali. Alison, Kepa itd... Roma, Spanci to nisu dozvolili.
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Zato I kukaju da nemaju I da propadaju. Ovi jedni sto zapocese revoluciju placaju Goldman 10plus miliona po sezoni a ovi jedni sto eto slucajno se ukljucise u super ligu pustise Goldman dzabe...lopovcine.... dabogda bankrotirali...
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Nek ide vise u 3 pi........ Samo da se zavrsi viseseeee
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

10 miliona € po sezoni pa posle klub propada i daj da oformimo SL, ovo može samo da prođe kod onog novinarčića u pokušaju željka pantića.
3

3OPAH

pre oko 3 godine

I posle se čude kad im je račun u minusu.
R

Realno123

pre oko 3 godine

Sugavi kalcopolisti. Ali dosao je kraj kradji igraca i bodova. On ako ode iz Milana ide u inostranstvo nece sigurno kod ovih smradova