Žiru, Pavoleti, Pele i Milik (©Reuters)
Žiru, Pavoleti, Pele i Milik (©Reuters)

Juve traži Moratinog dublera: Žiru je Pirlov pik, Milik skup, aktuelan i Gracijano Pele

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.01.21. | 10:35

Kao i Leonardo Pavoleti

Andrea Pirlo je posle pobede bio sasvim jasan. Kad su ga novinari pitali konkretno za ime Olivijea Žirua trener Juventusa se nije sakrivao: “Bio bi nam od koristi. Hajde da se nadamo da će se nešto desiti u narednim danima”.

Da li će baš uspeti da dovedu Žirua veliko je pitanje, jer pita se i Čelsi, a Plavcima se ne isplati da ga prodaju, jer svakako neće previše zaraditi na 34-godišnjem fudbaleru koji se u poslednje vreme raspucao. I sva je prilika da će ostati u Londonu do kraja ove sezone, posebno imajući u vidu krizu ekipe Frenka Lamparda.

Izabrane vesti

Zato u Torinu razmatraju i druge opcije, iako nema sumnje da bi Pirlo najviše voleo baš Žirua. Alvaro Morata trenutno nema pravu zamenu u samom špicu Stare dame.

Arkadijuš Milik je odranije poznata meta, žele ga i Inter i Atletiko, ali Napoli želi oko 18.000.000 evra za obeštećenje što niko zasad ne želi da plati. Ne kad mu na leto ističe ugovor.

Opet, Juventusu je rešenje potrebno odmah, pa se zato gleda i u drugim pravcima. Recimo, Gracijano Pele samo što je postao slobodan igrač pošto se rastao sa Šandongom. Tu je i Leonardo Pavoleti, igra vrlo dobro u Kaljariju, mada baš i ne deluje kao kalibar za tim sa najvišim ambicijama u svim takmičenjima.

Čekamo Juventusovu konačnu odluku…



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Leonardo PavoletiArkadijuš MilikOlivije ŽiruGracijano Pele

Obaveštavaj me

Juventus
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara