(©Reuters)
(©Reuters)

Juve žrtvuje Kostića da bi sačuvao Vlahovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.08.23. | 10:49

Krilni bek na prodaju, piše Gazeta

Izgleda da je Juventus čvrsto rešio da ovog leta proda jednog Srbina. Pokušaj da se „unovči“ Dušan Vlahović nije uspeo, jer razne egzibicije koje je smislila uprava Stare dame nije prošla.

Kada je propala i poslednja nada, trampa za Romelua Lukakua i novac, što su stopirali navijači, Juventus se okreće planu B. A, on kaže da sada Dušan Vlahović i Federiko Kijeza moraju da ostanu, ali da neko drugi mora da ide, da bi klub došao do novca.

Izabrane vesti

Kako piše Gazeta delo Sport u današnjem izdanju, lako bi moglo da se dogodi da žrtvovan u to ime bude – Filip Kostić. Iako je srpski krilni bek imao jako dobru individualnu sezonu kada je došao među crno-bele, sada bi mogao da promeni sredinu. Jednostavno rečeno, Kostić je jedan od malobrojnih igrača Stare dame za koje može da se uzme opipljiviji novac, kada već Vlahović i Kijeza ostaju. Gazeta procenjuje da bi za reprezentativca Srbije klub mogao da dobije 25.000.000 evra.

Pored Filipa Kostića na spisku „kandidata“ za prodaju su i Veston Mekeni, Samjuel Iling junior, Fabio Mireti, Matijas Sule i Hans Nikolusi Kavilja.

Ukoliko Kostić bude napustio Juventus, plan crno-belih je da dovedu levog beka Monce Karlos Avgusta.


tagovi

JuventusDušan VlahovićFilip KostićSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara