Masimo Alegri i Filip Kostić (©Reuters)
Masimo Alegri i Filip Kostić (©Reuters)

Juventus i Vest Hem u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.23. | 11:09

Nigde nećete naći veće

Uživajte dok možete, nije ostalo još puno ovih "evropskih četvrtaka" do kraja sezone. Danas nas čekaju sjajne utakmice, igraju se polufinala u Ligi Evrope i Ligi konferencije, što je samo po sebi bilo dovoljno da bukmejkeri Mozzarta prirede iznenađenje na kladioce.

Spremljene su dve odlične kvote, po jedna iz oba takmičenja. U Ligi Evrope pobeda na Juventus protiv Sevilje u svakom momentu će u Mozzartu da bude najveća na svetu, baš kao i na kec na meču Vest Hema i AZ Alkmara u Londonu.

Izabrane vesti

Posle svih perepetija sa kaznama, oduzimanjem bodova i vraćanjem istih, fudbaleri Juventusa konačno mogu malo više da se koncentrišu na teren. Posle izuzetno vredne pobede nad Atalantom u Bergamu (2:0) prošlog vikenda, deluje da su i uspeli u tome. Na poslednja dva meča srpski reprezentativac Dušan Vlahović je postigao po gol, Lećeu (2:1) i Atalanti, a Stara dama je odmah to iskoristila da upiše dva uzastopna trijumfa, prvi put od marta i reprezentativne pauze. Sevilja, najuspešniji klub u Ligi Evrope, u dobroj je formi. Pobedila je na pet od poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima. Pokazala je protiv Mančester Junajteda u četvrtfinalu da ume da eliminiše favorizovanog protivnika, bilo je ukupno 5:2 za Andalužane u tom dvomeču. Juventus i Sevilja su dva puta bili rivali u grupnoj fazi Lige šampiona, 2015. i 2016. godine. Jednom je u Torinu bilo 0:0, dva puta je Stara dama pobedila (po 3:1 i 2:0, a jednom su slavili Španci (1:0).

VEST HEM - AZ ALKMAR (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,65

Vest Hem je osvojio 1965. godine Kup pobednika kupova, a potom 1976. u finalu tog takmičenja izgubio od Anderlehta. Decenijama nije imao čak ni sporednu ulogu u Evropi, ali sada se vratio sa velikim stilom. Posle polufinala Lige Evrope prošle sezone, sada igra polufinale Lige konferencije. U Londonu, u kojem je do sada ove sezone savladao Viborg, FCSB, Anderleht, Silkeborg, AEK Larnaku i Gent, dakle sve rivale sa kojima se sastao, danas dočekuje AZ Alkmar. Reč je o četvrtoplasiranom timu holandske Eredivizije, koji je prošlog vikenda remijem sa Ajaksom (0:0) praktično izgubio sve šanse da se nađe u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sada mu preostaje Liga konferencije, kao poslednji put kojim bi mogao da dođe do Lige Evrope. Isto važi i za Vest Hem, koji je tek 15. na tabeli Premijer lige. Čekićari su seriju od tri uzastopna poraza prekinuli prošlog vikenda trijumfom nad Mančester Junajtedom (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara