Vlahović (© Reuters)
Vlahović (© Reuters)

Juventus konačno dočekao Vlahovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 10:35

Kao i Pola Pogbu

Izgleda da je došlo vreme da se Dušan Vlahović vrati u pogon. Centarfor reprezentacije Srbije posle duge pauze će uskoro ponovo na teren, možda već u nedeljnom susretu Serije A sa Moncom.

Vlahović je u sredu popodne trenirao u Kontinasi, zajedno sa još jednim rekonvalenscentom, Polom Pogbom, signali su ohrabrujući i obojica se nalaze na korak od pojavljivanja u takmičarskom pogonu. Da bi se to desilo potrebno je da prođu još jedan test: tokom dana Juve će odigrati kontrolni meč sa ekipom Nekst dženerejšn i ukoliko se trener Masimilijano Alegri uveri da su sposobni da pomognu ekipi u narednom prvenstvenom meču.

Izabrane vesti

Zanimljivo da je Vlahović od kraja oktobra, kad se povredio, propustio sve zvanične utakmice za crno-bele, a igrao je za Srbiju na Mundijalu u Kataru, čak postigao gol u porazu od Švajcarske. Sad, posle tri meseca pauze čini se da su se stekli uslovi da stručni štab ponovo može da računa na strelca sedam golova u dosadašnjem toku sezone.

Što se tiče Pogbe, Francuz još nije debitovao u aktuelnom ciklusu, jer je tokom pripremnog perioda u Sjedinjenim Američkim Državama pretrpeo povredu kolena, posle čega je operisan, nije putovao ni u Dohu, ali deluje da će Alegri uskoro i na centralnog vezistu moći da se osloni.


tagovi

Dušan VlahovićPol PogbaJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara