Juventus progovorio o budućnosti Kristijana Ronalda: Kafanske priče i smejurije!

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 18:38

Paratići demantuje povratak Portugalca u Madrid

Iako se u Italiji praktično stvorio koncenzus da je najbolje za Juventus i Kristijana Ronalda da se rastanu na kraju sezone posle još jednog neuspeha u Ligi šampiona, direktor torinskog kluba Fabio Paratići spušta loptu.

Za Juventusovog prvog operativca nema dileme da će Ronaldo da ostane i sledeću sezonu posle.

Izabrane vesti

„Takve priče me zasmejavaju. Nikad nisam ni pomislio da stavim Kristijana Ronalda pod znak pitanja. Odrastao sam u malom gradi u slušao po kafanana ljude koji dovode u pitanje igrače poput Platinija, Rivere, Bađa... Ronaldo je čovek koji je osvojio pet Zlatnih lopti o ko zna koliko Liga šampiona. Privilegija je što ga imamo ovde i srećni smo sa njim. On je budućnost Juventusa“, rekao je Paratići.

Ronaldov ugovor ističe na kraju sledeće sezone i on je ubeeldjivo najplaćeniji igrač u Italiji. Zarađuje neto 31.000.000 evra po sezoni što klub na godišnjem bruto nivou košta čak 64.000.000 evra. Od njegovog dolaska, Juventus je dva puta ispadao u osmini finala Lige šampiona i jednom u četvrtfinalu od klubova poput Ajaksa, Liona i Porta.

Poslednjih dana su Italija i Španija brujale da je Juventus spreman da se reši Ronalda i njegovog velikog ugovora, odnosno da postoji opcija povratka u Real Madrid. Madridski As danas piše da je Florentino Perez još 2019. godinu dana posle njegovog dolaska iz Madrida, razgovarao sa Ronaldom o eventualnom povratku u Real. Navodno, obe strane su bile zagrejane i stavile tu mogućnost otvorenom za budućnost. Deluje da je sada prilika idealna, ali u Juventusu tvrde suprotno...


tagovi

Kristijano RonaldoFabio Paratići

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara