Danijele Rugani (© AFP)
Danijele Rugani (© AFP)

Juventus se rešio Ruganija, poslao ga da igra Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.10.20. | 09:10

Kapnuće 1.500.000 evra

Nastavlja Andrea Pirlo sa čišćenjem Juventusovog kadra. Otkako je na klupi zamenio Mauricija Sarija, otarasio se Marka Pjace (Đenova), Gonzala Iguaina, Bleza Matuidija (obojica u Interu iz Majamija), Kristijana Romera (Atalanta), a poslednji fudbaler koji, zasad, napušta Staru damu je Danijele Rugani.

Prvak Italije ga je poslao u Ren, gde će 26-godišnji štoper dobiti više minuta nego što ih ima na Alijanc stadionu. U konkurenciji Đorđa Kjelinija, Matijsa de Lihta, Leonarda Bonučija i Meriha Demirala, teško da za Ruganija ima mesta u prvih 11, upitan je čak i status rezerve, pa je rešenje pronađeno u vidu pozajmice.

Izabrane vesti

Pritom će crno-beli zaraditi 1.500.000 evra za narednih godinu dana koliko Rugani provesti u Renu, pri čemu će Francuzi preuzeti kompletnu njegovu platu u visinu od 3.500.000 evra. Jedino što neće imati pravo da ga kupe na kraju sezone, Juve je zadržao prava na Danijelea, s obzirom na ugovor do 2024.

Ono što nema jeste poverenje trenera, Andree Pirla. Imaće ga kod Žulijena Stefana, koji će voditi Ren u grupnoj fazi Lige šampiona, na mečevima sa Seviljom, Čelsijem i Krasnodarom. 


tagovi

JuventusRenDanijele Rugani

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara