©FK Vojvodina
©FK Vojvodina

Kabel ostaje Vošina filijala: Produžen ugovor o saradnji Novosađana

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.07.23. | 13:19

Nastavljen dobar odnos dva kluba

Prošlog leta Vojvodina je potpisala saradnju sa Kabelom, koji je tako zvanično postao filijala Stare dame, a danas je ugovor o poslovno-tehničkoj saradanji na obostrano zadovoljstvo produžen, u prisustvu sportskih direktora dva kluba. Tako će u narednom periodu Voša funkcionisati sa dve filijale, budući da je pre par dana sklopljen dogovor i sa donedavnim članom Mozzart Bet Superlige, novosadskom Mladosti. To će svakako biti šansa za veliki broj Vošine dece da stasavaju kroz nastupe u trećem odnosno drugom rangu srpskog fudbala.

Sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović istakao je veliki značaj saradnje sa Kabelom za afirmaciju Vošinih talenata.

Izabrane vesti

“Veoma mi je drago što nastavljamo saradnju sa Kabelom. To mnogo znači pre svega za našu omladinsku školu i za razvoj naših mladih igrača. Kao što znate, ova saradnja je počela prošlog leta i već posle prve sezone se pokazala kao veoma uspešna, jer je mnogo igrača dobilo šansu i iskoristilo je na pravi način. Izdvojio bih najpre golmana Toromana, koji je sjajnim intervencijama i partijama u Kabelu zaslužio šansu u Vojvodini i on je danas tu sa nama, uz Lazara Carevića. Sigurno će dobiti neku minutažu ove sezone. Pored njega, u Kabelu su igrali i Kokanović, Drobnjak, Popović i zahvaljujemo se Kabelu što nam pomaže u razvoju talenata”, rekao je Jovanović.

Sportski direktor Kabela Milorad Grbić izrazio je veliko zadovljstvo zbog saradnje sa tako velikim klubom.

“Srećni smo što smo potpisali ugovor sa jednim od najboljih klubova na našim prostorima, koji je bio dva puta šampion i dao našoj reprezentaciji plejadu vrhunskih igrača i trenera. Vojvodina danas može da se pohvali da ima kapitena i zamenika kapitena reprezentacije Srbije. Kabel je počastvovan i što će biti deo Vojvodine i potrudićemo se da budemo važan šraf u mašineriji ovog kluba. Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić je pokazao da ima poverenje u nas i na nama je da to sada ponovo opravdamo. Nemojte sumnjati u nas, sigurni smo da smo na pravom putu i želimo da Vojvodina vidi da u nama ima sigurnog poslovnog partnera”, istakao je Grbić.



tagovi

FK VojvodinaKabel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara