Kad Husein Dej deli bodove, onda je to X-X

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.02.19. | 14:21

Saura ima zid umesto odbrane... Videćemo da li joj nešto može ekipa majstora za remije

Samo na zidu nije pisalo da su Husein Dej, i Saura ove sezone u ligaškim vodama najjači u prelazima X-X. Husein Dej je ukupno šest puta remizirao, i to svaki s ovim prelazom, dok je Saoura pet puta štiklirala isti tip, a samo jednom pri remiju s istim omanula...

Naravno, sve su to možda i slučajnosti, o kojima nećemo polemisati, u zamenu za nastavak priče o malokrvnim utakmicama ovih timova u ligi. Naime i na jedne i na druge retko kada omane 0-2, što se manifestovalo i na zajedničkom mečevima ovih timova još od oktobra 2017.

Izabrane vesti

Inače Saura je baš ujednačeno odigrala svoje dosadašnje mečeve, pa po ukupnom postignuću pobeda, remija i poraza broji 6-6-6, dok Husein Dej po istom osnovu ima 7-6-6, i to zbog odigrane utakmice više.

Na kraju, a umesto zaključka, valja zapamtiti da Saura ima najbolju odbranu lige, odnosno da je do sada primila svega 10 golova. Husein Dej je kapitulirao 17 puta, a i jedni i drugi su do sada dali po 15 golova. To zapravo znači da nas sušan meč neće ni ovoga puta iznenaditi, što je slučaj već viđen u petom kolu šampionata Alžira kada je Husein Dej slavio tek sa 1:0.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 3865 ALŽ 1 Saoura - Hussein ki 1 1,70
Ukupna kvota1,70

Alžir 1 – 20. kolo
18.00: (1,63) Saura (3,35) Husein Dej (5,90)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjebet analizaAlžir 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara