Baždar protiv Šerifa (© MN Press)
Baždar protiv Šerifa (© MN Press)

Kad je pravo vreme za mlade igrače Partizana: Bolje kad su pozitivni rezultati

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.03.23. | 14:53

Samed Baždar će, izgleda, morati sa sačeka

Nastavlja Partizan da ispašta zbog crvenog kartona Rikarda Gomeša. Afrikanac je isključen na večitom derbiju, kažnjen je dve utakmice zabrane igranja, posle meča sa Kolubarom neće ga biti ni u Lučanima, gde crno-beli u nedelju traže izlaz iz rezultatske krize.

U takvim okolnostima je pitanje ko će predvoditi napad u Dragačevu. S obzirom na trenutak u kome se nalaze možda je logično da počne Andrija Pavlović, iako se nije proslavio u minulom kolu, dok bi povratnik u konkurenciju, Samed Baždar (nije igrao u sredu usled akumuliranih kartona) mogao da dobije šansu u nastavku.

Izabrane vesti

Iako bi navijači voleli Baždara u prvih 11, na osnovu reči Igora Duljaja stiče se utisak da je u napetom ambijentu u i oko kluba u prednosti Pavlović. Zbog godina.

Uvek je dobro kad ubacite mladog igrača, ali u atmosferi koja je vladala na poslednjoj utakmici ne znam koliko je pametno. Doduše, Mihajlo Ilić je odlično odigrao meč i ništa nije uticalo na njega dok nismo primili gol. Pored mladih bi trebalo da budu iskusniji, koji će ih voditi. Možda možete da dobijete, ali i da izgubite mladog igrača. Za talente je dobro kad imaju pozitivan rezultat, da se lakše privikavaju, tako smo i mi, kad smo ulazilu u prvi tim, bili vođeni rukakam iskusnim, znali su da preuzmu odgovornost, svaku našu eventučanu grešku koriguju“, pojasnio je Igor Duljaj.

Posle udarca u glavu pretrpljenog na 169. večitom derbiju, u konkurenciju za tim Partizana vratio se Kristijan Belić (trenirao u petak), dok stručni štab ima nedoumice vezane za pojedine igrače, s obzirom na manje problema posle utakmice sa Kolubarom.


tagovi

FK PartizanIgor DuljajAndrija PavlovićSamed Baždar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara