Nemanja Mladenović (©Reuters)
Nemanja Mladenović (©Reuters)

Kad ne možeš protiv njega, ti ga kupi: Nemanja Mladenović prvo pojačanje Napretka

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.01.22. | 14:13

Iz Novog Pazara u Kruševac

Prvo pojačanje pod Bagdalom. Nemanja Mladenović, 28-godišnje desno krilo iz Valjeva, potpisao je danas ugovor sa kruševačkim Napretkom.

Izabrane vesti

Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam postao deo ovakvog kluba, koji je, primećuje se na svakom koraku, jedna velika porodica. Napredak je jesenjem delu prvenstva igrao za svaku pohvalu, nadam se da ću svojim iskustvom doprineti još boljim rezultatima”, rekao je Mladenović, koji je u Kruševac stigao iz Novog Pazara.

Ranije je u Srbiji igrao za Kolubaru, Metalac, Zemun, Bačku Palanku, Spartak, Javor i Rad, a u inostranstvu za norveški Molde i grčki AEL. Bio je član U19 selekcije Srbije, pa na jednoj revijalnoj utakmici sa Katarom i U23 reprezentativac, a u Kruševcu su mogli da ga primete jesenas kada je dobio crveni karton kao igrač Pazara, ali i po golu koji je prošle sezone pogurao Rad do pobede na gostovanju kod Napretka.

Novi šef struke Ivan Stefanović svakako bi trebalo da dobije veliko pojačanje.

Do sada smo uvek imali problema sa Mladenovićem, uvek je bio neugodan protivnik i teško ga je zaustaviti. Ubojit je, podseća na našeg bivšeg igrača Bojana Beljića i siguran sam da će nam mnogo značiti u nastavku prvenstva”.

Drugih pojačanja možda će biti i iz sopstvenih redova, jer bi šansu mogli da dobiju i neki “drugopozivci”.

Odskočio je Đeković, vidi se da je dosta napredovao i sazreo kao igrač u Paraćinu. Pavlović je bio korektan. Videlo se da Labanu fale utakmice, da je u krizu. Isto važi za Marinkovića, očigledno je da i Dabiću nedostaju utakmice. Kotlajiću manjka samopouzdanja. Prijatno me je iznenadio Todorović. Milovanović je izašao iz povrede, a odigrao je 90 minuta odlično. Džugurdić je na probi, vidi se da zna fudbal nije sporno, ali je očigledno da dugo nije imao kvalitetan rad. Sa Mitićem ćemo najverovatnije raskinuti ugovor”, otvoren je Stefanović.

Nova šansa za sve njih da se pokažu već u četvrtak, kada je na programu kontrolna utakmica sa zaječarskim Timokom na Mičetovom stadionu.


tagovi

Nemanja Mladenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara