Komentari na vest

Kad nema titule, dobro je i drugo mesto: Značiće Barseloni naredne zime

Đ

Đukin fan

pre 9 dana

Ćavi je tanak trener,realno početnik u poslu i uz praznu kasu te zatečen veliki broj kiks igrača dovedenih odranije teško sta bolje može na kratke staze da uradi!!!Medjutim i transfer Rokea kog je doveo s Dekom je bačenih 30 miliona € sto dodatno potvrđuje da nije vreme da samostalno u ovolikoj krizi vodi ekipu!!!Uz Rokea ima još 5-6 promašenih igrača koji ništa ne doprinose !!!Mora veliki remont a nit para nit autoriteta da se sprovede
M

Malagueno

pre 10 dana

Xavi je, s obzirom na igrace koje ima, sa Barcom napravio cudo. Shvatite: para za transfere nema (potrosio unapred onaj Laportin prethodnik) i na raspolaganju su samo klinci iz La Masia i veterani koji dodju bez obestecenja. Staviti 17godisnjaka da igra odbranu protiv PSG i pri tome se ne obruka moze samo jedan Xavi ... Zato, narode, samo malo strpljenja: kad ovi Barcini klinci steknu jos samo malo iskustva i rutine, El Classico ce opet biti neizvestan i zanimljiv, kao i uvek kroz istoriju. Visca el Barca!
p

paradiso

pre 10 dana

ovo je vjerovatno realnost Barselone u naredne 2-3 sezone, borba za drugo mjesto, jer sa Realovim usponom i trenutnim igrackim kadrom (+ Mbape), i sa Barseloninim finansijskim problemima, bice gotovo nemoguce osvojiti LaLigu
7

777

pre 10 dana

Naslov se savršeno uklapa u gubitnički mentalitet bankrotiranog klubića,koji u narednim godinama može samo da posmatra iz prikrajka uspehe Reala i javno nakon svakog poraza kmeči u medijima,tražeći teoriju zavere u svemu,zanemarujući lične nedostatke,kojih ima na pretek.Jednostavno,kantalonci i trofeji ne mogu ići u istu rečenicu,i neka to stanje potraje što duži niz godina,zadovoljstvo ih je gledati kako se batrgaju i na terenu,i u borbi sa enormnim dugovima.Još da se dokazom o "konsultacijama" sa sudijama,propisno kazne,već sada bi mogli na smetlište istorije.
D

Dorcolac

pre 10 dana

Bas me briga za Barsu al covek koji nije Spanac a navija za najpoganiji klub kao sto je Real Madrid je covek bez srama, stida i ponosa. Fuj.
G

Grom NK

pre 10 dana

Polako druze. Ne tako davno, kada je Barselona dovela Kutinja svi su pricali da ce dominirati godinama, kad ono corak i propast. U fudbalu nista nije sigurno
S

Stefan_C

pre 10 dana

Da ali to onda nece biti interesantno za gledanje. Ako je Real toliko bolji od Barse i nema adekvatnog rivala u ligi, sta onda mislim. Onda ce bude kao i u Bundesligi, gde Bajernu nema ravnog. Ili Francuska, gde PSG nema adekvatnog rivala. Ili Srbija, Crvena zvezda. Te lige koje sam naveo niko i ne gleda, jer uvek se 1 tim izdvaja i osvaja ligu. I to sa 10 ili vise bodova prednosti u odnosu na drugog. Zna se unapred ko ce osvoji, jos pre pocetka lige. Reci mi slazes li se da je to skroz nezanimljivo ?
U

Uh Brate

pre 10 dana

Jes tebi drug Barca nabila kompleksa ne verujem
H

Ho si min

pre 10 dana

Okani se corava posla jos je vruca VAR masina od Bajerna
j

johanes15

pre 9 dana

hahahhhahah kakve ti je komplekse nabila barselona od 2005. do 2019. kristina modric i ekipa uzeli 2 titule i kup u 10 godina, a pre mesija ih ronaldinjo ponizavao.
R

RM

pre 10 dana

Kako su igrali ove sezone treba da pevaju sto su drugi, jako jako losa igra. Djirona im dala 8 golova u dve utakmice!
i

ixyco

pre 10 dana

a "svemocni" real ih jedva pobedi uz odredjenu pomoc naravno :)
L

Lagana limunada

pre 10 dana

Da da, jedva 4-1 u finalu super kupa Španije, jedva 4 el clasica za redom. Na poslednja 4 el clasica Real dao 12 golova, Barselona 4! Ja bih rekao lagano.
a

ajtim

pre 10 dana

Yamal. 💪👏👏👏