Kad tradicija diktira peruanskog keca!

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.02.19. | 14:37

Ništa manje od GG3+ nije dolazilo u obzir na utakmicama Real Garsilasa i San Martina od 2017. godine

Trebali su Real Garsilaso i San Martin da se vide još juće, ali avaj... Domaćin je zamolio da se meč drugog kola peruanske Aperture zakazan za nedelju pomeri za danas.

Možda i bolje, jer uzbuđenje i neizvesnost traju dan duže što je i očekivano zbog novembarskog meča ovog istog para kada je zaokružena 5+ igra, pri pobedi Garsilasa od 2:3 u gostima. Domaćin smatra da je i sada sposoban da ponovi uspeh, što mu je i neophodno naročito nakon GG3+ poraza na startu Aperture. Inače, ni San Martin se na otvaranju takmičenja nije proslavio, budući da je sa Kahamarkom odigrao tek za ne tako slavnih 1:1.

Izabrane vesti

Što se kaže, svi preduslovi za napet, odnosno raspucan susret su tu. Uostalom, od 2017. godine na mečevima ovih timova nije padalo ništa manje od GG 3+. Uzred, od tada smo videli dve pobede Garsilasa, uz dva GG4+ remija. Dakle, San Martin se nekako ne snalazi, odnosno ne uspeva da izađe pobednik iz utakmica sa Garsilasom koji doktira pravila igre još od 2015. godine. Tako bi moglo biti i danas, što potkrepljuje činjenica da San Martin nije slavio još od oktobra, a da je od novebra do sada u seriji od tri remija.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:30 1689 PER 1 Real Garcilaso - Universidad San Martin kmb 1&3+ 1,82
Ukupna kvota1,82

Peru 1/Apertura - 2. kolo
21.30: (1,35) Real Garsilaso (4,50) San Martin (8,50)


* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeAperturabet analizaPeru 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara