Momenat kada Murinjo juri za Dajerom i nagrada za igrača utakmice (©EricDier15)
Momenat kada Murinjo juri za Dajerom i nagrada za igrača utakmice (©EricDier15)

Kad zov prirode ne može da čeka: Dajer nije izdržao, Murinjo poludeo, Lineker se zbunio, a pravi igrač utakmice je - WC šolja?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 30.09.20. | 09:13

Malo o scenama sa jučerašnje utakmice Lige kupa

Svašta nam je Žoze Murinjo priredio tokom godina. Jednostavno, zna kako da privuče pažnju na sebe i kao takav uvek je bio neko ko zna da zabiberi određene situacije.

Tako je tokom jučerašnjeg okršaja s Čelsijem u četvrtom kolu Liga kupa naprasno odjurio u tunel posle izgledne šanse koju je propustio Kalum Hadson Odoi. Na trenutak je ceo svet ostao u nedoumici zbog Murinjovog poteza, jer je ostalo sasvim dovoljno vremena - 13 minuta, plus nadoknada - da Totenhem stigne bar do izjednačenja. Isto se ubrzo dogodilo, a Totenhem je kasnije u penal ruletu izvukao pobedu. Ali zašto je Murinjo onako ljutito odjurio u svlačionicu, što su zabeležile i kamere na novom Vajt Hart Lejnu?

Izabrane vesti

Iste su uhvatile još jedan trenutak - Erika Dajera kako istrčava iz toaleta. Ubrzo se proneo glas da je Dajer osetio zov prirode, koji nikako nije mogao da sačeka kraj utakmice. I sve se to dešavalo u jednom od najopasnijih Čelsijevih napada na utakmici.

“Morao je da ide. Morao je da ide. Verovatno je to tako normalno kada ti telo dehidrira. Znao sam da mora da ide do toaleta, ali sam pokušao da izvršim pritisak na njega kako bi se što pre vratio nazad na teren“, rekao je s osmehom Murinjom, iako je kasnije objasnio da je ljut zbog prenatrpanog kalendara takmičenja i što je njegov defanzivac igrao dve jake utakmice u manje od 48 sati.

Erik Dajer verovatno nije mogao ni da sanja da će posle Čelsijevog vođstva na kraju biti izabran za igrača utakmice. Otrčao je u toalet, obavio šta je trebalo, vratio se i vodio Totenhem do izjednačenja, a onda i preokreta posle boljeg izvođenja penala. Dok se javnost uveliko šalila na njegov račun, Dajer je i sam iskoristio priliku da se nasmeje celoj situaciji, pa je svoju nagradu za igrača utakmice dodelio - WC šolji.

“Ovo je pravi igrač utakmice“, napisao je Dajer na društvenim mrežama, uz prigodnu fotografiju.

View this post on Instagram

The real M.O.M

A post shared by Eric Dier (@ericdier15) on

Celu situaciju propratio je i legendarni Gari Lineker. Mlađe generacije sigurno ne pamte, ali i Lineker je svojevremeno imao sličnu situaciju, s tim što je on sve obavio na samom terenu. Bilo je to na otvaranju Mundijala 1990, u meču protiv Republike Irske... Zbog toga se i Lineker našalio na Dajerov račun i podsetio na svoju epizodu...

“Čudna scena s Erikom Dajerom koji je otrčao pravo u svlačionu, a za njim je otišao i Murinjo. Dajer se ubrzo vratio kako bi nastavio da igra. Navodno je morao da ide u WC. Igrači jednostavno više ne vrše veliku nuždu na terenu. Šta je s njima“, zapitao se Lineker, ali naravno prvenstveno želeo da se malo našali na račun engleskog reprezentativca i defanzivca Totenhema. 



tagovi

Erik DajerŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara