Komentari na vest

Kada mu je Suarez tu, Mesi pogađa i glavom (VIDEO)

b

banjo10

pre oko 2 meseca

I sad bi bio korisniji Barsi od Levandovskog,potpisujem.
A

Ajdehoven

pre oko 2 meseca

Ovaj setajuci osvojio World Cup,a onaj drugi se ubi citav zivot da objasnjava da je najbolji ))))))) Bog ne voli gordost batice,da znas,svi smo gresni,a u ovom slucaju je Gospod rekao poslednju 18.12.2022 u Qatar!!! Hvala Bogu!

rising999phoenix@gmail.com

pre oko 2 meseca

Suarezovo telo je već duže vreme u raspadu, i to je opšte poznato. Po sopstvenim rečima, prinudjen je da pije gomilu lekova pred svaku utakmicu i trening. Iako maltene poluinvalid, zbog novca i eto možda Mesija je prihvatio ponudu Amerikanaca.Ipak,mislim d
B

Batigool

pre oko 2 meseca

Suarez ne samo da je Mesijev prijatelj vec na neki nacin i "dužnik".Mesi je za njega tokom karijere cinio stvari kao da mu je ovaj brat.Davao mu da sutira gomilu penala,asistirao milion puta,pa cak i onda kada ima otvoren sut on saceka Suareza i doda mu,branio ga kada ga novinari napadaju.I privatno je cinio mnogo,ne znam da li znas ali upravo je Mesi pronasao Suarezu klub prosle sezone,tj.preporucio ga je Gremiu jer je Suarez bio bez kluba.Mesi i Suarez to je vise od prijateljstva, kao braca.
j

jdjdjd

pre oko 2 meseca

nije pike nego buskets
M

Messi GOAT

pre oko 2 meseca

Ne radi se o tome da li mu je Suarez tu ili nije,vec naslov treba da glasi "Kada ima ko da mu asistira onda moze i glavom".Suarez je klasa i on to moze a ovi ostali su vecinom amateri poput Tejlora,Campane ili Gresela koji ne znaju ni loptu da mu dodaju kada je u dobroj poziciji.Dzabe ti njemu dodajes loptu kada je na 40 metara od gola,sta on tu da uradi,dodaj mu je kada je u dobroj poziciji ili kada utrčava kroz odbranu.Zato se Penaldzija obezbedio na vreme,doveli ovi pola Evrope da igra za njegovu statistiku.A to sto je minus 9 na tabeli ma koga briga,igra se za Penaldovu statistiku.
M

Mesi prop'o

pre oko 2 meseca

Al Nasr - Inter Majami 6:0. To pokazuje ko je u jacoj ligi, i to pokazuje ko igra na visem nivou fudbala. Ronaldo je pravi GOAT, a ne ovaj sto se setka po terenu vec 3 godine.
M

Marko duh

pre oko 2 meseca

Opusti se, to je bila prijateljska. Bolje se brini da li ce osvojiti ligu, tj nece je osvojiti kao sto nisu ni prosle sezone. A dok Ronaldo nije dosao, redovno su osvajali trofej zamisli. Zato je Mesi sa setnjom osvojio svetsko a Ronaldo bese nema gol van grupne faze? A daa, nikada nije ni do finala dogurao hah. Mesi je sve osvojio sto se moze, Ronaldo nije. Mesi redovno osvaja zlatne lopte i ostale nagrade a Ronalda ni na mapi. Pa kako je to moguceee, objasni nam lepo. Ipak je Ronaldo goat haha trci za sve