Žonatan Kafu (©MN Press)
Žonatan Kafu (©MN Press)

Kada nije mogao za 1.269, teško da će za 12 minuta: Kafu i dalje bez gola

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.10.23. | 04:24

Bivši napadač Crvene zvezde još čeka na pogodak u dresu Kujabe ove sezone

Duel direktnih konkurenata za plasman u Kopa Sudamerikanu, između Kujabe i Kruzeira u zaostalom meču 26. kola brazilske Serije A, završen je bez golova. Bilo je šansi na obe strane, ali i nekoliko velikih promašaja, među kojima se posebno istakao Kujabin Marlon kada je sa svega jednog metra šutirao i pored i preko gola, a pritom se "zakucao" u stativu.

Uspeo je štoper domaćeg tima da nastavi meč, ali ne i njegov saigrač Rikelme i Kruzeirov Palasios, koji su se u prvom poluvremenu žestoko sudarili glavama, te okrvavljeni morali u ambulantu na ušivanje...

Izabrane vesti

Pomoć Kujabi nije doneo ni nekadašnji fudbaler Ludogoreca i Crvene zvezde, Žonatan Kafu, koji se našao u igri od 78. minuta. Ni u 23 meču ove sezone u Seriji A nije uspeo da postigne pogodak, zbog čega je i izgubio mesto startera. Ova utakmica bila je peta u nizu koju je Kafu počeo na klupi, iako je 32-godišnji napadač na pozajmici iz Korintijansa na početku sezone redovno igrao od početka. Sa ovih 12 minuta, ne računajući nadoknade (koje u Brazilu umeju da budu poduže) Kafu je od početka Serije A odigrao 1.281 minut. Na gol još čeka, ali ima tri asistencije.

BRAZIL 1 – ZAOSTALI MEČ 26. KOLA

Nedelja

Kujaba - Kruzeiro 0:0



tagovi

Džonatan KafuBrazil 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara