Kajl Voker (©Reuters)
Kajl Voker (©Reuters)

Kajl Voker: Pravio sam idiotske izbore, zbog vanbračne bebe sam hteo da bežim u Bajern

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.24. | 10:18

Bek Mančester Sitija konačno priznao

Sigurno im nije teže nego rudarima, to odmah da kažemo, ali baš da je uvek lako – i nije. Jer i fudbaleri, kao i sav drugi svet, imaju privatne probleme. Nekada manje, nekad toliko velike da im dođe da pobegnu iz zemlje. A baš je to bilo na umu Kajlu Vokeru kada ga je supruga Eni Kilner ostavila nakon što je saznala da je napravio dete influenserki Lorin Gudman.

I to ne prvo, nego drugo. Prvo njihovo dete se rodilo 2020. godine, kada su Kajl i Eni bili “na pauzi”.

Izabrane vesti

Kad se saznalo za drugo, Voker je morao da se iseli iz 2.800.000 evra vrednog porodičnog doma, mediji su ga svakodnevno razvlačili i on je ozbiljno razmišljao da ovog jula krene za Harijem Kejnom u minhenski Bajern. Bavarci su navodno nudili oko 17.600.000 evra za 33-godišnjeg fudbalera, čak i on je prihvatio uslove saradnje, ali…

Onda se predomislio, iako i sam priznaje da je pravio neke “idiotske izbore”. Dodaje da nikada nije hteo da povredi “srodnu dušu” Eni Kilner s kojom inače sada čeka njihovo četvrto dete. Uz dva što ima sa Lorin. No, da mu ne stajemo mi na muku, nazad na Bajern…

Pokušao sam da pobegnem. Da li sam želeo da napustim Siti? Ne, naravno da nisam. Najbolji smo tim na svetu. Ali to je bila šansa da pobegnem iz Engleske, od medija. Bio sam svestan da sat otkucava. Bio sam veoma blizu transfera. Pregovarali smo. Trebalo je da idem u veliki, ogroman klub. Ali na kraju nisam mogao”, rekao je Voker za tabloid San.

Mučio se tada sa odlukom…

Da mi se sve ovo desilo u Nemačkoj, da me je Eni ostavila tamo, bio bih sam u Nemačkoj. Deca ne bi bila tu iza ćoška da mogu da ih vidim. I ovde postoji bol i emocija, ali barem mogu da odem do kuće, da odvedem decu u školu, mog klinca na fudbal”.

Veliku zahvalnost za odluku da ostane, Voker duguje samom Gvardioli

On nije znao ni šta se dešava. Nisam želeo ni da mu kažem, jer nisam hteo da misli da sam psihički odsutan. Ne mogu dovoljno da mu zahvalim na raumevanju i poverenju koje mi je pokazivao svih ovih godina”.

I Sautegejtu veliko hvala, mada Voker ne otkriva detalje.

To da te selektor državnog tima pozove u teškim trenucima, to je više od fudbala”.


tagovi

Mančester SitiKajl VokerEXTRA TIME

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara