Antonio Ridiger i Cezar Aspilikueta (©Reuters)
Antonio Ridiger i Cezar Aspilikueta (©Reuters)

Kako je srušen Lampard: Aspilikueta i Ridiger u klinču, svlačionicu trovali i Alonso i Žoržinjo

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.21. | 13:16

Mada ima i do šefove krivice

Frenk Lampard je oteran, mediji su se u potrazi za iskonskim krivcem obrušili na “surovog“ Romana Abramoviča, međutim, izgleda da su gledali u pogrešnom pravcu. Ostrvski mediji danas se naširoko bave sukobima među igračima koji su nagrizali svlačionicu. Najviše problema izazivali su “dueli“ kapitena Cezara Aspilikuete i Antonija Ridigera, koji su se prema saznanjima Telegrafa više puta sukobljavali.

Istina, kriv je i sam Lampard, pošto posle letnjih kupovina Tima Vernera, Kaija Haverca, Bena Čilvela, Eduarda Mendija i Tijaga Silve – sve skupa za 260.000.000 evra – nije uspeo da otera prekobrojne, mada je pitanje kolika je tu njegova, a kolika odgovornost kluba.

Izabrane vesti

Kako bilo, u svlačionici je stvoren višak, nisu svi mogli do minuta, a nezadovoljni igrači su uvek najveći problem. Englezi kao one koji su stvarali najveće probleme vide pomenutog Ridigera, te Markosa Alonsa i Žoržinja. Nijednog od njih popularni Lamps nije video u timu.

Ridiger je tako degradiran do statusa petog štopera, ali pošto mu Plavci nisu našli klub, on je ostao da trenira sa prvotimcima. Nemac je nervozu tako iskaljivao baš u sukobima sa Aspilikuetom, jer nije mogao da prihvati da uz Tijaga Silvu ide Kurt Zuma, a kapiten je pokušavao da obori tenziju. I znate već kako se obično završi kada pokušavate da razdvajate dve zavađene strane... Aspilikueta je pride uglavnom držao stranu momaka iz Čelsijeve akademije, a to se starijima nije dopadalo.

Sve to na stranu, na kraju su Lampardu presudili rezultati, niko u Abramovičevoj eri nije bio gori, a retki su imali ovoliko novca da potroše na pojačanja. Izgleda da međutim problem nisu bili oni koji su došli, već oni koji su ostali, a nije trebalo.

Plavci su u poslednjih osam kola ostvarili samo dve pobede, sada su tek deveti na tabeli Premijer lige, 11 bodova iza Mančester junajteda... Čekajući Tomasa Tuhela da popravi situaciju.



tagovi

Antonio RidigerCezar AspilikuetaMarkos AlonsoŽoržinjo

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara