Komentari na vest

Kako ovaj čovek dobija poslove? Paulo Souza novi trener Salernitane

G

Gost29

pre oko 1 godinu

Šta vas čudi trener slavne Salernitane mogu biti i ja verujem
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Paolo Souza ima izuzetno dobru reputaciju na Apeninima,prvo kao strasan igrac,a posle i kao trener. U Firenci ga obozavaju i dan danas.. Ne plasi se izazova,njegova je cuvena da zeli da radi u sredinama gde su vatreni navijaci. Eto mu sad,jer ce u Italiji tesko naci grad poput Salerna-gde je fudbal religija,a klub voli vise od zivota. Ranije je preferirao da igra u 3421 formaciji,spekulise se da ce to sada biti 4321. Videcemo.. Nicola bis je kostao Granatu mesec dana nepovratno izgubljenog vremena i bodova,Souza ce probati da vrati samopouzdanje ekipi pre svega,onda i da sto pre odvede klub u sigurne vode. Nova era pocinje na Arechiju,godinu dana posle prvog-sledi drugi pokusaj spasavanja Salernitane.. Izgleda dole ne moze drugacije..
I

Igrao

pre oko 1 godinu

je u Italiji svojevremeno. Mihajlović Stanković itd.
z

zare15

pre oko 1 godinu

Možda mu je Miško menager 🤣
m

ma ajde

pre oko 1 godinu

Pricamo o portugalskim trenerima, a gde su nasi? Jedini nas predstavnik u ozbiljnim ligama je Deki Stankovic, a ruku na srce on je strucnjak trece kategorije, od ostalih Jovanovic kida s Panatinaikosom, Miloje je u apoelu, Runjajic u Legiji i to je najbolje sto imamo, zakljucak svega - nemamo dovoljan kvalitet. Tesimo se kako ni Hrvati a pogotovo ostale bivse jugo republike nemaju predstavnike u ozbiljnim ligama, a nikako da se uhvatimo problema trenerske struke i poradimo na tome. Nekada su nasi druge ucili fudbal po Evropi, a danas...
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Да је Милојевић имао фудбалску каријеру као Станковић ,већ би био у Јувентусу нпр ...након победе против Ливерпула,ремија са Наполијем. Итд
b

borzan

pre oko 1 godinu

Tudor Marsej, Juric Torino, Niko Kovac Volfsburg, Bilic Watford, tako da jesu bolji u tom segmentu...kod nas je ukorenjen problem podobnost, od politicke do nepotizma, mladi i talentovani traze izlaz iz ovog mulja dosta rano tako da imamo mnogo nasih koji rade po omladinskim pogonima liga petice. Kako bilo, HITNE promene su potrebne u fudbalskom savezu.
P

Pasijans

pre oko 1 godinu

Slažem se da nemamo kvalitetan trenerski kadar, ali nije istina da ga ni Hrvati nemaju. Tudor, Jurić i Kovač su u top ligama dok su Dalić i Bilić veoma cijenjeni u Evropi. Naravno, nisu to imena za koja bi bili zainteresovani vrhunski timovi, ali i dalje se bolje kotiraju od najboljih među našima kao što su Paunović, Jokanović i Ivić.