Komentari na vest

Kako se ovo desilo!? Sergej u Blekija, Srbija matirana (VIDEO)

K

Koan

pre preko 2 godine

Hejteri, mrzitelji svega i svakoga, dežurni znalci...Jedva su dočekali da "opljnu" I podele savete. Jer oni bi sve to, kao i u svojim životima, uradili mnogo bolje. Oni su najbolji, perfektni, oni su... Ma oni su u stvari živ....samo im to još niko nije rekao a u ogledalo ne smeju ni da se pogledaju. Eto ih sutra opet " pametni" "lepi", samo nek se pitaju koliko su puta u životu omašili svoje "zicere" ili dali "autogol" Ipak nek se pogledaju u ogledalo. Videće neku ružnu, nesposobnu spodobu.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Treba stvarno da poradi na komunikaciji odbrane. Takve greske se ne dešavaju prvi ili 20i put. Kao da spavaju. Kod nas ili je odbrana dobra, a napad loš ili obrnuto. Ajde da se bar jednom konpetiraju!!
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Kosta li jos 200 miliona? Real, PSG i Siti cekaju u redu.
A

Aebre

pre preko 2 godine

pravi golman ovde urlikne jaaaaa i niko da je pipne sem njega
K

Koma

pre preko 2 godine

Pravi štoper gleda gde je on i gde je lopta, a ne da daje autogolove.
g

gole

pre preko 2 godine

SMS urucio otkaz Piksiju. Posto zavrsavamo drugi u grupi,a u barazu tesko da prolazimo. Steta,ali tako je
B

BG

pre preko 2 godine

I da ne prodjemo vidi se veliki napredak u igri i narod veruje selektoru i timu, naravno da nece dobiti otkaz i da ce biti tu godinama.
V

VAR

pre preko 2 godine

Grešiš, naš fudbalski savez smenjuje samo one koji se kvalifikuju na neko takmičenje.
R

Realan covek 36 2.0 TDI

pre preko 2 godine

Protiv Luksemburga kada sam upozoravao da je moglo 2:2 da bude ljudi me ismevali po komentarima , evo sad vidite sta se desava , velika neozbiljnost i najveci problem je nenormalno opustanje kada povedemo . Ne valja ovo nista . Ako u barazu izvucemo Svajcarsku, Svedsku/Spaniju(zavisi ko prodje), Izrael ili Hrvatsku\Rusiju ——>ispadamo . Neverovatna neozbiljnost i neopravdana euforičnost nacije.
A

Antipropaganda

pre preko 2 godine

Ma ja , trebali su ove nalupat 0 3 igraju dobro a piksi tek stigao , vi specijalci ofma izgmizate poslje svakog "kiksa" ako se to i moze nazvat protiv irske u dablinu
З

Значи тебра

pre preko 2 godine

уместо да је одвали у аут,корнер или пак пусти голману он као сивоња панично напуцава саиграча,а одиграо и ову и прошлу малтене одлично!
n

nebo

pre preko 2 godine

Meni nisu jasni oni koji krive Sergeja, decko je u milisekundi odlucio da je napuca na nesrecu, sta je trebao da uradi, da je strpa u dzep???Velika koncentracija igraca na malom prostoru, sta god da je uradio postojao je rizik!!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

nebo-Mogao je da šutne lagano loptu u korner,da primi loptu,golman bi je izbio,nije bilo protivničkih igrača u blizini,najbliži je pao na zemlju,sve je bila bolja opcija osim napucavanja lopte u sopstvenog saigrača.Igrač za koga naši mediji prenose godinama da košta 100-150 miliona ne sme da dozvoli sebi da paniči i ovako da reaguje...
n

nebo

pre preko 2 godine

@Slaba odbrana ma sve ok,slazem se ja stobom, izbrao je verovatno najgoru opciju ali sta bi bilo, kad bi bilo.....!
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Trebalo je po zemlji da ispuca u aut ili korner nikog od Iraca nema na 5 metara od njega. Nije to kontranapad pa da kod 2 na 1 u klizecem startu da spreci zicer postigne autogol to se desava ali ovo je sramota poklonjen plasman na SP Portugalu.
m

moni

pre preko 2 godine

idemo dalje
S

Stajke777

pre preko 2 godine

Rajkovićeva komična reakcija, Sergejva iracionalna, Belki ni kriv ni duzan za autogol. Na mjestu golamana je puno bolje resenje Dmitrovic ili Svilar.
p

plavac

pre preko 2 godine

rajkovićev gol,ozviljan golman čisti ovo u letu,dmitar bi je uhvatio 100000 posto
S

Sramota me

pre preko 2 godine

Ovakav amaterizam nisam video u životu svom...Nikad više nebi mi igrao.🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️ žao me cele ekipe zbog ovog AMATERA INDIJANCA🇷🇸🇷🇸🇷🇸
b

bravo

pre preko 2 godine

i treba da te bude sramota.
n

nebo

pre preko 2 godine

Ovo je samo potvrda za sve one koji misle da se rezultati prave preko noci, nista se u zivotu ne desava slucajno a ovo je samo naplata za sve one gluposti koje smo pravili u zadnjih 15 godina a i duze, Mozda po prvi put odkad pratim drzavni tim, nemam sta da zamerim ali za sve gluposti racuni moraju da se plate, hteli mi to ili ne!!!
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Covjek odigra mozda i najbolju utakmicu u reprezentaciji...zabije gol i taman da napisem kako je izdominirao i da ga je bilo milina gledati, kad ono mrak i nevjerica od poteza i odluke da onako napuca loptu u svog igraca a imao je hiljadu boljih rjesenja...Najblaze receno...pomracenje uma!!! NEVJEROVATNO!!!!
V

V.B.

pre preko 2 godine

Sve si lepo druze ali i Rajkovic je delom kriv .Pa javi se covece "JAAA, MOJAAAA" jbg to je sad.. . Steta za ovo zaista odlican fudbal smo igrali.
G

GosTn

pre preko 2 godine

Ovo je po mom mišljenju Sergejeva krivica. Nigde nikog oko njih trojice, Rajko išo ka lopti, verovatno i govorio da je njegova i ovaj uradi šta uradi. Ništa tu Milenković nije mogo.
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Mogao je da gleda, ali dobro, taman posla da je grobar kriv.
B

Brundo

pre preko 2 godine

10 udaraca u okvir gola i 1 gol.Tako se ne igra fudbal.Hvala i domindzenja.
m

moze se

pre preko 2 godine

kad imas takve napadace a nemas sredinu koja u tim kontrama moze dat pravi pas za jedan na jedan nemozes nista ocekivat osim kazne.steta.prvo sto uce je ne izbijati loptu tako on ide ko sivinja nabit.iza njega niko
a

ap11

pre preko 2 godine

Srce mi je puno kad vidim Mitrovica, posle koliko godina imamo naseg gladiatora.. Bice sve kako treba, bitno je da igramo fudbal sa nekom idejom. Zivela Srbija!!
L

LuloLulo

pre preko 2 godine

Samo mi nije jasno, gledajući snimak što je ovo uopšte ispucavao kad je igrač najbliži lopti a da nije on, naš golman Rajković
J

Jdhsj

pre preko 2 godine

Linijaš prosto
K

Kenta

pre preko 2 godine

Tesko bogu snama
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Glupaci svi skupa,.....džaba im karijera i dobri timovi u Evropi kada su glupi......moraju malo biti inteligentni igrači a ne da nas godinama brukaju ?!!!!

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Naravno da mi je krivo (najblaže rečeno) ali bilo kakva kritika nema svrhe a sa druge strane naša reprezentacija dugo nije igrala ovako u kakvom takvom kontinuitetu... Podrška do kraja hrabroj i ofanzivnoj igri, pa ćemo nadam se na kraju kvalifikacija imati čemu da se radujemo. Živeli
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Sami smo se pobedili al nema veze nista novo. Sledece godine bice bolje... Nego Dres od Mitrovica mi treba