"Šupić"
"Šupić"

Kakvi ste poznavaoci mađarske lige?

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.11.13. | 11:27

Fudbaler Lombard Pape Zoran Šupić pomaže igračima kladionice MOZZART u tipovanju 14. kola

Šupić Posle trinaest kola mađarskog šampionata, Videoton je prvi sa 28 bodova, prati ga Debrecin sa bodom manje, dok je DVTK treći sa 25 poena. Tačno na sredini tabele nalazi se Lombard Papa, sa 17 poena, za koju uspešno igra naš Zoran Šupić koji će tipovati utakmice 14. kola.
Lider Videoton dočekuje Mezokovesd i ništa osim pobede domaćih ne dolazi u obzir”, kaže za MOZZART Sport Šupić i pojašnjava. “Kiksirali su na utakmicama sa Honvedom i Kapošvarom, tipujem čistog keca i 3+”.

Drugoplasirani Debrecin dočekuje Puškaš Akademiju.
Puškaš je solidna ekipa, imaju igrače iz Debrecina, ali u obzir dolazi samo jedinica. Kapošvar je pobedio Videoton i sad će pokušati da uzme bod Đeru. Gosti će biti motivisani, ali verujem u pobedu Đera”.

Izabrane vesti

Tvoja ekipa dočekuje Pakši, tim iz sredine tabele.
“Gubili smo bodove kod kuće, ipak, pobedili smo Kečkemet i sad smo opet domaćini. Gosti su dobra ekipa, ali i u padu forme. Nadamo se trijumfu i verujem da će doći dva do tri gola. Peč dočekuje DVTK, gosti su bolji i posle poraza od Ferencvaroša ići će na pobedu, dakle dvojka, eventualno iks”.

Šupić ističe da je utakmica MTK - Honved teška za klađenje.
MTK ima iskusnr igračr, ali da li će to biti dovoljno za pobedu nad Honvedom? Gosti igraju sve bolje pa najbolje pokušati sa golovima, 3+. Ferencvarošu dajem blagu prednost u duelu sa Haladašem i tipujem jedinicu”.

Za kraj ostaje susret Kečkemet - Ujpešt.
Biće malo golova a gosti su u prednosti tako da tipujem iks ili dva”, zaključio je Šupić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

bet analizaMađarskatipovanjaZoran Šupić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara