Komentari na vest

Kalabiška o Dijabateu: Dok sam ga ja čuvao nije nam dao gol

N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Prosli ste ko macja guza. Ipak smo mi Gromada.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Kalabiška da je tu Kalaba leteo bi ti na tribine posle prvog prodora. Mala šala nije na odmet
S

Sve

pre preko 1 godinu

Sve okej al nica i keln naseg kvaliteta...... bato mi sa hamrunom igrali X u gostima kako da ocekujem da mi Nica ne da 5 kad je hamrun 4
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

ovaj gori od kange :):) ja,ja i samo ja pa onda ja
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Partizanovci kukaju na svoja pojačanja a bolja su od naših ( Zvezdinih ) duplo, Mrkela i kompanija od 30 pogode sa 3, 27 promaše, užas a skupoceni, a Partizan od 5 ima uvek 3-4 dobra pa vidite koliko vaši bolje i stručnije rade, ovaj Dijabate je neviđen igrač, dao bi bukvalno 10 Zvezdinih stranaca Partizanu u zamenu za Dijabatea. I Rikardo je naravno za naše špiceve klasa .
a

abc

pre preko 1 godinu

Jeste,odličan igrač ali kad igra protiv Kolubare, Slovačkog.
D

DzoniRS

pre preko 1 godinu

Ti ako si Zvezdas, ja sam Grobar najveci. Rikardo zvani duh, i Dijabate koji samo ume da trci? Neka hvala. Ako ti ne vidis da ni jedan ni drugi nisu igraci za Zvezdu, onda nema svrhe sa tobom diskutovati. Ako si za nesto u pravu, Rikardo jeste bolji od Kulibalija, jer je on daska nevidjena. Ali do pre 2 nedelje smo imali trojicu boljih od Rikarda.
@

@DzoniRS

pre preko 1 godinu

Pa Rikardo je bolji od svih vasih napadaca iz prethodnih sezona uz izuzetak Pavkova dok je zeleo da igra ozbiljan fudbal. Derbi mu je usao u glavu pa bi promasio prazan gol,ali na evropskim utakmicama redovno pogadja ove sezone.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Ja vec pisao o prekidima I centarsutevima, o kojima sad I ovaj igrac govori da su Nas dobili na te stvari u prvom pol .. mada I treci njihovu gol Pao posle prekida. Mora samopouzdanje da se podigne igracima, bolje braniti prostor na prekidima, a u igri ne dati protivniku da dise kad predje pola A ne da mu dozvolis da dodje ispred tvojih 16 I jos se seta.
b

bruka

pre preko 1 godinu

Jos se trese precka. Budite srecni sto ste zavrsili utakmicu sa bodom, pa 70 minuta ste imali igraca vise i komentarisete nesto