Komentari na vest

Kalkulacije pred poslednjih 90 minuta Premijer lige: Ziceri za Vilu i Everton, Lidsu nema spasa

J

Joo

pre 11 meseci

Svim srcem za Everton!!!
G

Galiot

pre 11 meseci

E ovako,evo malo pomoci za fantazi manijake(racunam i sebe da sam manijak,da ne bude zabune ;) ), Liverpul bez Alisona i Konatea igra danas,verovatno ni Gakpo ne pocinje,kao i Robertson! Poup ne brani za Njukasl,nema ni Almirona verovatno u prvoj kao ni Viloka odranije. Vidim pominje neko da Everton lagano dobija danas. Mozda dobije,ali bice bas bas tesko,posto ce Endi Grej glumiti napadaca,jer je Kalvert ponovo povredjen(decko je rodjen povredjen),plus sto je Bornmaut slavio u poslednjih 5 medjusobnih duela,a poznato je da engleze bas briga kome trebaju bodovi za opstanak,a kome za evropu... Bornmaut je u dobroj formi i nece igrati opusteno protiv karamela!!! Nema Šoa u junajtedu(ocekivano), Rasford je pod znakom pitanja,Arsenal u najjacem sastavu(samo nema Martinelija i Zincenka od ranije)!!! Ocekujem goleadu na teatru snova i nadam se davce Mitar danas da se raspuca...Sve u svemu,puno srece danas i moj pik je Salah za kapitena ;)
E

Eskobar

pre 11 meseci

nezna se gde ce pre biti namestajke dali u spaniji ili u engleskoj
2

24.04.1902.

pre 11 meseci

GGMU!
P

Pee

pre 11 meseci

1-0 za Everton strelac Onana!!!
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

Ostaće šugavi Everton, klub bez igre, ideje, ičega, otkako pratim fudbal (25god). Ispašće Lids koji igra lijep, napadački, atraktivan fudbal, ima istoriju iza sebe, ali su sve upropastili transferima i otpuštanjem Bjelse
G

Gost1239

pre 11 meseci

Taj sugavi Everton kako ga ti nazivas nije ispadao iz premijer lige u odnosu na tvoj lepi Lids napred Everton do opstanka!!!
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

Za sve ima prvi put, klub bez duše, ni u svom gradu nikad nisu prvi.
J

Jobo

pre 11 meseci

Veceras se svasta moze desiti imam neki osecaj da ce Everton odigrati neresno i da ce ispasti!!!
a

artur2

pre 11 meseci

U normalnim ligama da ekipa ulozi koloko lids za 3god,everton i slicni trebwli bi da se bore za vrh..aa oni ispadaju..everton je cist primjer kako ulozili 700,800mil u zadnjih 7,8godina i oni su blize drugoj ligi nego sredini tabele..lids 330mil ulozio za 3sezone i po 30,40mil placaa rutere mekenije itd,notingem ulozio 200mil u ekipu i izborili opstanak u prije 2,3kola..vise para gorih fudbalera nema nidje,a i gorih ekipa..
P

Pancev

pre 11 meseci

Everton ostaje pobedjuju laganini!!!