(©Reuters)
(©Reuters)

Kalulu zbog Partizana odbio Haifu, Mec, Turke

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.23. | 10:59

Omaleni napadač imao brojne ponude

Vreme curi do početka nove sezone, a Partizan polako krpi „rupe“ u timu. Moglo je to brže, ali makar se problemi rešavaju u hodu.

Potraga za novim napadačem dovela je crno-bele do Alda Kalulua, doskorašnjeg ofanzivca Sošoa, koji je stigao u Humsku kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri godine. Od ponedeljka će omaleni napadač koji igra za reprezentaciju Konga biti na treninzima sa novim saigračima.

Izabrane vesti

I pored svih problema u kojima je Partizan u poslednjih godinu dana, Kalulu je izabrao da dođe u Beograd iako je imao brojne ponude na stolu. Neke možda i atraktivnije. Kao na primer od izraleskog prvaka Makabija iz Haife, koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pisanja afričkih medija potvrdili su i Italijani, koji navode da je Aldo Kalulu pored Makabija imao na stolu i ponude iz turske lige, doduše ne navodeći imena zainteresovanih klubova.

Takođe, francuski prvoligaš Mec je bacao oko ka Kaluluu, koji je na kraju dao reč Partizanu i održao je. Fudbaler iz Konga je u sredu bio u Beogradu, stavio paraf na ugovor i potom se vratio za Francusku da spakuje stvari i obavi ostale formalnosti pre selidbe za prestonicu Srbije. 

Partizan će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede još štopera, a pitanje je da li će probati i još jednog napadača, odnosno "desetku", pošto su, navodno, odustali od te ideje.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaAldo KaluluFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara