Eduardo Kamavinga (©Reuters)
Eduardo Kamavinga (©Reuters)

Kamavinga odlaže prelazak u Real

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.02.21. | 11:15

Na pomolu novi ugovor sa Renom

Velika zvezda u najavi, igrač za narednu deceniju, ali što je najbitnije, sa zdravim rezonima u glavi.

Eduardo Kamavinga ima tek 18 godina, uveliko ga sele u Real Madrid, maltene se u svetu fudbala to vodi kao gotova stvar. Pitanje je samo ne da li će, nego kada će preći u redove najvećeg kluba na svetu.

Izabrane vesti

A kako piše današnji AS, svi su izgledi da će taj transfer biti prolongiran na neko vreme. Očekivalo se da će Real na leto povesti Kamavingu iz Rena u svoje redove, međutim, nove informacije govore da je sada mladi vezista bliži da produži ugovor sa francuskim klubom, koji ističe u leto 2022. godine.

Po svemu sudeći, procenili su i Kamavinga i Real da bi bilo prerano da već na leto dođe na Santjago Bernabeu stadion. Možda su i iskustva Luke Jovića i Martina Odegarda uticala na to... Kamavinga je u dogovoru sa agentom, a sumnja se da je takav sporazum i sa Realom, da produži ugovor sa Renom i ostane makar još godinu i po dana da redovno igra i razvija se u Ligi 1.

Za to vreme Madriđani će gledati da skupe novac i u junu dovedu jednu od dve velike mete: ili Mbapea ili Holanda, za šta će im trebati ozbiljna suma novca, kojeg nema previše u klupskoj kasi usred godine korone.

Mladi Kamavinga je zalog za budućnost, jer je kao maloletan oborio brojne rekorde francuskog fudbala, pored ostalih postao je najmlađi reprezentativac u istoriji Trikolora.

Pregovori oko produžetka ugovora su u toku. Šta bude – biće. Mene novinari sele iz Rena, a ja sam odsto posvećen mom klubu“, rekao je Kamavinga pre nedelju dana.

Francuski fudbaler je ponikao u tom klubu, od 11. godine je član Rena i crveno-crni očekuju veliku zaradu kada dođe vreme da ga prodaju. Realu, po svemu sudeći... 


tagovi

Eduardo KamavingaReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara