Komentari na vest

Kamenović 9. ili 10. juna u Rimu, Čuki 3.000.000 evra za početak

e

esteghlas

pre gotovo 3 godine

Momak nece videti Rim, nema kvalitet ni za nasu ligu, kamoli za nesto vise.
A

ARANĐEL GOLUBOVIĆ

pre gotovo 3 godine

Šta vam je ljudi ta priča da je zvezda ispustila ovog momka pa kad bi Terza dao 3 miliona za beka i to iz domaćeg prvenstva, plus i klubovi kad prodaju u našoj ligi i dodatno zacepe cenu pa bi za ovog cena za zvezdu bila minimum 4 miliona i 20 posto, pod sloganom cena k'o tebi :)
M

Marco

pre gotovo 3 godine

Nikad cuo za ovog decka, ali Cukaricki prodaje igraca u Lacio za 3 miliona! Isto tako po zvanicnim podacima Zvezda, moze da sanja o takvoj cifri! Nekome su prsti duboko u pekmezu!
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Prvo Zvezda ima dosta iskusnih igraca koji nemaju pravu vrednost zbog godina koje imaju ali imaju fudbalsko umece..Zvezda zbog rezultata ne forsira toliko mlade ,dovodi iskusnije..i ono sto ima su Nikolic ,Gavric,Petrovic, petrovic je tu najslabiji ali ce dostici i bice prodat sigurno za oko 2,5M ,Nikolic i Gavric nisu jos dostigli ono pravo ali sigurno ima ponuda za njih,milslim da je za Nikolica 5M a za Gavrica 4M, kad bi ostali sigurno bi samo rasla cena..
a

as

pre gotovo 3 godine

Svi uzmu neku solidnu kintu za igrace al samo sampion nas uzima sicu. Cudo niko taj silni kvalitet ne moze da prepozna kod crvenkapinih igraca?!A svi bre rekorderi,nepobedivi a niko im igraca nece da kupi...
K

Kolubara1919

pre gotovo 3 godine

Zato sto se ne forsiraju mladi igrači u Evropi zato ne mogu nikog da prodaju za velike pare.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ni ne mora, neka ostanu tu još koju godinu, zabavno je gledati i slušati vas kako kmečite. Nismo mi razvojni tim kao komšija mali.
L

Lokiii

pre gotovo 3 godine

Može da pomogne Laciju kao Levi Štoper u formaciji 3-5-2. Nadam će da će uspeti. Fale nam takvi igrači u reprezentaciji. Srećno
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Svaki put kada Terzic spomene da nema levih bekova da trziste tanko. Neka se seti ovog momka i kako su ga njegovi skauti ispustili iz vida. Znaci ima ih ipak al nema ko da vidi i pronadje. Pa ti moli Rodica da ne ide i da se ne povredi.
G

Gnr29

pre gotovo 3 godine

Nece niko da igra u Srbiji da ga neko zavrne za lovu i gde se sbe zna,ne znam sta ti nije jasno?
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

@Gnr29 A sta reći za tvoj komentar koliko je realno glup? Pricaas o dugovanjima uvek pomisli na klub zvani "odlazak uz obavezan oprost" Zar mislis da mu ne bi bila cast da igra u half liniji sa jednim Dragovicem i juri grupnu fazu ls? Ako nece niko da mu duguje kako to dodje Dragovic?
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Ima igrača, al nece niko da prodaje igrače zvezdi i partizanu pa da čekaju svoje pare 10 godina i onda da predmet zastari.