Komentari na vest

Kamenović stigao na medicinske preglede pred potpis sa Lacijom

C

Charli

pre gotovo 3 godine

(GK) Predrag Rajkovic (DL)Dimitrije Kamenovic-(DCL)Strahinja Pavlovic-(DCR)Svetozar Markovic-(DR)Nikola Milenkovic (MCR) Marko Grujic (MCL) Sergej MS (AMR) Dusan tadic (AML) Filip Kostic (CF) Aleksandar Mitrovic (CF) Dusan Vlahovic
B

BigLale

pre gotovo 3 godine

Bravo Čuka! Ni mi, a ni Partizan ne možemo nikog da prodamo za 3 milke, od nas će ostati samo dugmići, od Partizana već i jesu, a Čuka će plivati, jačati i poslovati sve bolje.
m

mma

pre gotovo 3 godine

Kada je Sergej potpisao novi ugovor sa Laciom, Lacio je bio u obavezi da uzme jos jednog Kezmanovog igraca, tako je Kamenovic otisao tamo. Isti slucaj kao i Oblak - Saponjic tandem, i jos mnogo primera.
K

KONAČNO

pre gotovo 3 godine

Odlično. Srbija sad ima odbranu za narednih 12 godina: Kamenović, Pavlović, Milenković. Što pre ih uigrati.
T

Tuneki

pre gotovo 3 godine

Kako mislite Kezman uvalio? SMS i Strahinja su vec sad vrhunski igraci,Kamenovic ce to biti :)
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

SilverSurfer,vidi se da si totalna neznalica sto se fudbala tice.Kamenovic od 19-20 godina sa ugovorom na 3-4 godine naravno da moze biti prodat za 3m. I to ga nije Cukaricki prodao vec mu je Kezman menadzer pa posto sve igrace nudi Laciu ponudio je i njega.Milunovic em ima 32 godine,dakle na zalasku karijere em mu je istekao ugovor.A kao drugo,Zvezda se oslanjala na starije igrace koji su joj donosili titule i Evropu.Mladji su retko i igrali da bi bili prodati dok je Kamenovic igrao gotovo svaku utakmicu u Cukarickom.Inace da te podsetim da je Zvezda za svoje dete,tada rezervistu Joveljica prodala za 4m, Grujica za 6m, zatim Radonjica kao mladog igraca za 12m od kojih je Zvezdi pripalo 7m, tada mladog Boacija za 5.5m. I naravno da Zvezda u vecini slucajeva nema koga da proda iz gore navedenog razloga.Daj mi jednog starijeg od 26-27 godina iz Partizana da je prodat za vise od dva miliona? Vama je tada najbolji igrac i strelac Rikardo prodat za 3m a nas rezervista Joveljic za 4m. Sto to ne uporedis? I Juventus je maltene deceniju bio sampion a uvek su Napoli,Inter,Milan itd.imali najskuplje igrace.Pa sta? Ta tvoja Zeks matematika je glupa i zaostala.Zato vam je Partizan tu gde jeste.Svaki iole ozbiljan covek vam se smeje.Zvezda je cak i za Pesica uzela 4.2m, Degeneka 3.6m. Za tvoju informaciju Zvezda je osvojila cetri titule uzastopno,isto toliko igrala Evropu,poobarala rekorde naseg fudbala kod nas a i u Evropi,modernizuje se.A ti se bavi Kamenovicem,Lalatovicem,Terzicem,Vucicem,CIA-om,BIA-om,NATO-m itd.
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Tim koji je osvojio trofej u Bariju imao je u proseku 25 godina. Prema standardima koji se danas plasiraju iz Zvezde to je premalo godina za igranje u Evropi. Po toj novoj fudbalskoj logici titulu i igranje u Evropi moguće je ostvariti samo sa polovnjacima. Da je Zvezda oduvek sledila tu logiku u njoj nikada ne bi zaigrali Džajič, Mrkela, Stanković, Prosinečki, Jugović ili Mihajlović. Zvezda je, verovatno, jedini klub u Evropi čiji su fudbaleri posle takmičenja u Ligi šampiona završili u Turskoj drugoj ligi (Tomane), Nemačkoj drugoj ligi (La Para) i Španskoj trećoj ligi (Kanjas), dok je jedan završio u amaterskom fudbalu (Žander). Sve su to bila "pojačanja" za Evropu. Samo su La Para i Garsija olakšali Zvezdinu kasu za 3 miliona evra a i potpuni promašaj poput Čaušića je plaćen oko milion evra, ako ne i više. Grujić i Radonjić su prodati pre učestvovanja Zvezde u Ligi Šampiona i Ligi Evrope. Grujić je prodat bukvalno na silu čak je nakon prodaje plaćena besmislena pozajmica od milion evra da bi završio sezonu u Zvezdi. Boaći je prodat kada je imao 25 godina. Teško je reći da je fudbalski bio mlad ali jeste bio u najboljim igračkim godinama. Od te prodaje Zvezda je zaradila oko 2,5 miliona evra jer su, prilikom povratka u Zvezdu, nenaplaćena potraživanja od Kineskog kluba na ime obeštećenja bila oproštena pa ispada da je povratak Boaćija koštao Zvezdu oko 2,5 miliona evra. Jović je prodat sa 18, Joveljić sa 19 i Grujić sa 20 godina. Ispod radara su otišla braća Ilić, Aleksa Terzić. To su mladi fudbaleri, bukvalno deca. Da je postojala strategija većina je mogla da se uklopi u prvi tim i da vremenom u njemu postanu standardni. Samim tim da donesu mnogo veću lovu nego što su doneli a koja je razbacivana na sumnjiva pojačanja. Ali, tu su u pitanju stvari koje sa fudbalom, trofejima, rekordima i igranju u Evropi nemaju veze. Iako se tako predstavlja. Najteže je prihvatiti istinu a najlakše vređati drugog.
a

asd

pre gotovo 3 godine

Srecno mali,prati svoje snove! Samo gazi!
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Čuka prodaje igrače za tri miliona Evra u ligu petice a Milunović ode u nekakav turski tim koji je u ovoj sezoni imao 22 boda manje od ekipe koja se u Turskom prvenstvu palsirala u kvalifikacije za Ligu Evrope. I to najbolji štoper grupne faze Lige Evrope. I samo da ne bude priča ovaj ima 20 godina a Milunović 32 godine. Jer Zvezda za manje prodaje igrače iz omladinske škole. Ali, takvom poslovanju kliče većina. Ovom momku želim uspešnu karijeru.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Nije ti mnogo losa logika, ali nije ni dobra. Naravno da ima veze sa godinama. Koji ozbiljan klub ce izdvojiti ozbiljne pare za igraca od 32 godine? Dok za igraca od 22 vrlo verovatno hoce. Drugo, to poredjenje igraca Cukarickog i nasih omladinaca opet ne pije vodu. Igrac Cuke ima 30+ utakmica prvoligaskog fudbala, a nas omladinac ima, ako je srecan, 30 minuta prvoligaskog fudbala. Sto je ogromna razlika u stazu seniorskog fudbala. Samim tim je lakse proceniti mogucnost i potencijal nekog igraca. I trece, cene Zvezdinih igraca su umanjene u javnosti jer dobar deo transfera dodje "ispod stola".
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Zato ga je i uzeo Lacio. Nije njega Cukaricki prodao vec Kezman.Kezman svoje igrace nudi Genku,Laciju i Monaku. Sergeju je takodje menadzer. A i Strahinju Pavlovica je pokusao da uvali Laciu. Na kraju je otisao u Monako ja verujem za maksimum 4m eura. Niko ozbiljan ne veruje da je u pitanju suma od 10m.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ovde verujes da je 3, a za Pavlovica ne verujes da je 10.
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Verujem da ekipe tog tipa (Lacio,Monako) placaju mlade igrace do 3-4 miliona. A da mi neko kaze da je Pavlovic placen 10 miliona,predstavljen na ovom istom sajtu kao najskuplji ili drugi najskuplöji transfer Monaka u tom prelaznom roku a da ne zaigra ni na prijateljskim utakmicama za Monako i da zaigra samo na dve prvenstvene utakmice po par minuta i to samo iskljucivo iz razloga jer je startni stoper dobio crveni karton pa pauzirao a rezervni bio povredjen,zatim da ga posalju na pozajmicu i da ja u tu sumu poverujem? Dakle,niti je bio povredjen pa da to bude razlog jer je igrao za reprezentaciju niti razlog mogu da budu godine jer dva startna stopera u Monaku imaju 19 i 21 godinu. Jedan prebogati Man.Siti ne daje tolike pare da bi nekoga slao na pozajmicu iako je njima svaki transfer igraca kojeg dovede da igra a ne da ga salju na pozajmicu iznad 50 miliona.A Monaku kupovina e prelazi 20 miliona i sada su dali 10 za igraca kojeg setaju po pozajmicama.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gostanko @podesen - i na ovo sto je gostanko rekao, da dodam da je samo 2 meseca pre transfera u Monako bila prihvacena ponuda Lacija od 3,5 miliona. I odjednom, klub kome gori pod nogama za pare, prodaje igraca Monaku za 3x vecu sumu nego onu koju je prihvatio od Lacija, plus bonuse plus procente, plus sta sve ne. I to iz negativne pregovaracke pozicije. Pa sta su ti iz Monaka, veverice? I pritom Monako toliko skupog igraca na svom sajtu najavi u bukvalno 2 recenice: "Potpisali smo ga. Pozajmljen je Partizanu". I pritom Monako nikad ne kaze koliko ga je platio, i ta informacija dolazi samo i jedino iz Partizana, i kao i sad sa Sadikom, uslovi i klauzule se menjaju iz nedelje u nedelju
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

951357, upravo tako. Bravo. Ma pusti ih, sami sebe lazu. Imaju kompleks da se predstave kao neko ko najskuplje prodaje igrace.Niti znam zasto je to uopste bitno niti kako je moguce da ako neko laze veruje u to sto laze.
H

Hahahahaha

pre gotovo 3 godine

Da li je moguce da poredis Pavlovica koji je pokidao sezonu igrao ligu evrope za 10, sa Kamenovicem kome su najjace utakmice bile u namestenom ling longu.