Komentari na vest

Kanga: Želim petu titulu sa Zvezdom

O

OVAKO LICI NA ZVEZDIN !

pre 3 meseca

NA DRESU REPKE TREBA TRI BOJE ,PLAVA BELA CRVENA. TO JE NAS DRES A NE SORC I STUCNE. DRES JE VAZAN. MORAJU BITI TRI BOJE NA NJEMU. KOJI BRE CRVENI CEO !,NISMO MONTENEGRO ,KINA !
R

Realni navijac Partizana

pre 3 meseca

DOBRO JE KANGA ! FSS CE TI ZELJU USLISATI I ISPUNITI. TO SE VEC ZNA ,SPAVAJ MIRNO
S

Stari delija

pre 3 meseca

Da nam nije derbija , besplatnog ulaza i evrope,bila bi bruka na tribinama.😕nismo mi vise verni Zvezdi kao nekad a imamo nikad veci budzet,podrsku drzave,medija,itd.. (to se odnosi i na Partizan i Vojvodinu).vernost klubu i ljubav prema klubu se pokazuje na tribinama a ne na drustvenim mrezama😒došlo vreme da treba da se ugledati na gradic(mali klub) koji je velicine kao neko prosecno naselje u Bg' ,tj Novi Pazar.nemaju ni priblizno (u svakom smislu )kao veciti i vojvodina Ali zato imaju 7-8 hilja.na utakmici* bez gostovanja večitih i nije besplatna ulaz (kad im dozvole publiku).to je ljubav i vernost bez interesa🤷‍♂️daleko som mi od toga😕
P

PeraV

pre 3 meseca

Kanga ceka penziju u Srbiji.Igrace jos bar 3 god, dok ne napuni 42.
9

95

pre 3 meseca

Brat naš najludji! Kad igra Kanga igra i Zvezda!
S

Scenario kao lane

pre 3 meseca

TO KAZU I IZ FSS ! ZVEZDIN .
D

Delija penzioner

pre 3 meseca

Ako je sve ovo izjavio , i ako bude u prvoj postavi , mislim da od fudbala nema ništa , da voli klub i navijače veliku uslugu bi napravio , ako bi se oprostili na kraju sezone . NAPRED ZVEZDA
Z

Zvlat Bg@kendisport

pre 3 meseca

@kendisport – stvarnost se promenila a ti ništa ne shvataš! Tvoj komentar je suvi humor o užasu banalnog! Stvarnost je brutalna, a ti ništa ne primećuješ! Tvoje rezonovanje je iracionalno i nije daleko od dečjeg crno-belog razmišljanja i etiketiranja! Priključi se nekoj radionici o svetu tvojih Diznijevih junaka, Paje i Šilje!
k

kendisport

pre 3 meseca

Ajde bre liče na svakom klubu u Superligi ostavljas komentar da treba da jaca omladinsku skolu, ko da zivis u Spaniji a ne u Srbiji gde se jedva i za prvi tim skupe pare, a kamoli za omladinsku skolu. Ti si taj koji zivi u imaginarijumu a nisi svestan realnosti srpskog fudbala, cuj Kanga direktor Zvezde. Mogu da ga ostave da bude skaut i to je max.
4

474747

pre 3 meseca

ti igras do 60 godina imaces jos 5 titula
1

12563734834

pre 3 meseca

taribo vest i on isli zajedno u osnovnu
M

MNM@1256 itd

pre 3 meseca

@12563734834 – jeste, ali Taribo Vest je zavrio osnovnu i sada ima diploma menadžera, a Kanga je ponavljač i sada će da upiše večernju školu!
N

NEMA SLUCAJNOST

pre 3 meseca

KANGA JE PONAVLJAO ! DA UTVRDI GRADIVO .
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Niko ne ume tako elegantno da padne, da izgubi loptu, ili da je doda unazad, kao Kanga! Upravo takav igrač nam treba da uspori agresivnog protivnika, da smiri igru! Inače brza igra kod Miloja i ne postoji, a Kanga je idealan za Milojevu taktiku! Kangi Ugovor do penzije!
P

Popsi

pre 3 meseca

Nije više tako, hvala bogu.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Prvo će biti produžen ugovor Kangi na još dve godine (da bi se onaj niži operativac ugradio), a onda će Kangu postaviti za tehničkog direktora za Afriku, čija će specijalnost biti dovođenje talentovanih Afrikanaca. U početku neka dovede nekog sličnog Dioniju, Bakajoku, Kulibaliju, Đigi i Nedaje. Svi vuci siti (u menadžmentu Zvezde, na red za ugradnju) i sve ovce na broju (botovi)!
k

kendisport

pre 3 meseca

I sta cemo kad ne bude tako? Kakve nebuloze majko mila...
P

Popsi

pre 3 meseca

Ludaci druže.
M

MNM

pre 3 meseca

Kangica legenda,izdominirao od kad je došao samo gazi:))))
N

Naxsos

pre 3 meseca

A mi želimo tvoju pravu krštenicu😁😁😁

gemathegreat

pre 3 meseca

Moraćeš na držalji da mu prebrojiš godove.
T

Tuturutu

pre 3 meseca

Za svako unuce po jednu - pametno
М

Миланче

pre 3 meseca

Одлична фотка, одговарајућа.
B

Baxter88

pre 3 meseca

Brzo ce maj, polako a onda opet dupla kruna!
D

Don Vito Corleone@Baxter88

pre 3 meseca

@Baxter88 – ti kažeš: “ Brzo ce maj, polako a onda opet dupla kruna”! A, ja kažem brzo će maj a onda opet će produžiti ugovor matorom (40) i užasno sporom Kangi, na još dve godine! A, vi se gložite na komentarima za i protiv Kange! Posle ovog sledećeg ugovora Kanga će postati oligarh u Gabonu i kandidovaće se za predsednika (ako mu politički protivnik ne dokaže da je falsifikovao krštenicu)! Na kakve je jadne grane spala moja Zvezda, da joj igra matori i spori Kanga, čija su specijalnost povratni pasovi! “Napred u nove poraze” (Vlada Bulatović-Vib).
O

Ojo

pre 3 meseca

Kangu za Kapitena!!!
J

JOS ON FALI KOD PAJTASA

pre 3 meseca

A KROZ KOJU GODINU STAVITE GA U FSS
V

Viki Miljković

pre 3 meseca

Da odem u Gabon i ispričam unucima kakav je fudbaler njihov deda.
T

TAKOO JEEE

pre 3 meseca

Zelim i ja da igram u Zvezdi ali ne igram...
c

cigo

pre 3 meseca

BAS STETA