Jovanović (© Star sport)
Jovanović (© Star sport)

Kapitalno pojačanje u Lučanima: Vraća se krilo koje je dalo četiri gola Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.01.21. | 19:27

Saša Jovanović na putu da opet zaduži dres Mladosti

Posle tri i po godine vraća se Saša Jovanović u srpski fudbal. U sredinu koja je njegovo prirodno okruženje. Iskusni kreativac će na proleće nositi dres Mladosti iz Lučana.

Prema saznanjima Mozzart sporta, klub iz Dragačeva je kontaktirao 29-godišnjeg krilnog vezistu, rođeni Lazarevčanin pristao da opet igra za trenera Nenada Milovanovića, a do realizacije posla potrebno je da raskine ugovor sa Al Fatehom iz Saudijske Arabije. Što ne bi trebalo da bude veliki problem ako se zna da mu je ostalo još pet meseci ugovora sa Arapima i da je u tekućoj sezoni igrao samo četiri puta na uvodnih 14 kola.

Izabrane vesti

U prošloj čak nije nijednom kročio na teren na Bliskom istoku, zbog čega čelni ljudi Mladosti priželjkuju da im upravo Saša Jovanović bude jedan od aduta u nastavku prvenstva. Imajući u vidu prvi mandat, čini se da je u pitanju kapitalno pojačanje, na šta upućuje podadata da je od 2014. do 2017. odigrao 101 utakmicu, postigao 23 gola, uz 21 asistenciju.

Pominjalo se da ga je svojevremeno htela Crvena zvezda kojoj je ukupno dao četiri gola  na pet utakmica, ali nikad nije završio na stadionu „Rajko Mitić. Posle Mladosti, otisnuo se Jovanović u Kordobu, odatle u Al Fateh, u međuvremenu je pozajmljen Deportivu iz La Korunje, a sad će, po svoj prilici, natrag u Lučane.


tagovi

Saša JovanovićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara