Komentari na vest

Karager opleo po Van Dajku, Klop jasan: Hvala Bogu što ne igramo sa Realom svake nedelje

S

Sve receno

pre oko 1 godinu

Lepo covek kaze, hvala Bogu da ne igramo svake nedelje sa njima. Zato i mogu da loze masu da je nAjBoLjA LiGa nA sVeTu - PL. Naravno da je najzanimljivija i najbolja kad je najnamestenija. Pa kad izadjes iz tih okvira, operu te oni s kojima hoces da budes u nivou. I jos se zahvaljujes Bogu sto ne igras sa njima. Sad Salah da jos koji gol i onda krece prica o "vaskrsenju Liverpula", a sve pumpano od strane britanske stampe. A to st o je "najboljem stoperu svih vremena" Mica iz Begeca strpao dva komada, to nikom nista. Rupa tada bio, rupa i ostao. To ce da ignorisu svi, koji nemaju dve cuke o fudbalu, pa igraca procenjuju na osnovu fizikalija. Dominantan igrac, kog je jahao Mica sa begeckog traktora.
c

cylo

pre oko 1 godinu

Liverpool je osmi, igra sa drugim iz La Lige, šta je ovde čudno? Pričaš kao da je Real dao pet golova najboljem timu iz Premier lige.
@

@cylo

pre oko 1 godinu

Liverpul se predstavlja na sva zvona kao jedan od najboljih timova, iako su kako kazes 8. Ja ih ne predstavljam tako, nego njihovi sunarodnici. Tim je odavno u raspadu, posebno posle odlaska Manea.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Druze, pa i jeste najbolja liga na svetu. Najizjednacenija, samim tim i najbolja, a to ne znaci nuzno da tim iz najbolje lige mora biti i najbolji u Evropi. Uostalom, koliko spanskih timova je proslo u nokaut fazu, a koliko engleskih? Pritom, smesno je uopste komentarisati na osnovu jedne utakmice ili nokaut faze generalno, gde maltene svako svakog moze da izbaci.
P

PL je bez konkurencije

pre oko 1 godinu

Totalno naivno i paušalno gledanje. LFC je osmi u PL, 19 bodova iza prvog! Po igri ne zaslužuje ni to osmo mesto. Odvalili su ih Vulvsi i Brentford s 3:0, sprdali se. Ovog momenta LFC je tigar od papira. To zaista i pokazuje snagu PL. Tamo LFC može biti 8 - 10 i odvaljivan u seriji. Koliko imaš top timova u Španiji? ima samo 3, dok u Engleskoj ima 8, i šta ćemo sad? Koja liga ima 20 dobrih i odličnih timova. U PL su na začelju West Ham, Everton i Southampton. Koji timovi su na začelju u Primeri. Mogu i Real i Barsa biti ubedljivo najjači na svetu, ali to neće dići primeru iznad PL. Pišite šta hoćete, vaše pravo, ali da li je realno drugo je pitanje.

Lako

pre oko 1 godinu

VanDijk je u ocajnoj formi, ali npr Gomez je decko operisan od fudbala, apsolutno veze nema, Arnold se takodje raspada. Ali njih ne pominje niko pa ni veliki strucnjak Karager zato sto su oni ENGLEZI
М

Митт

pre oko 1 godinu

Ван Дајк је достигао свој зенит, плус имао јаку повреду. Може само да стагнира или да одржава тренутну форму. .
N

Nikolasaaa

pre oko 1 godinu

Klop u Seriji A ne bi pola godine proveo

mratinkovic86@gmail.com

pre oko 1 godinu

Liverpool se strašno istrošio kroz one dve sezone gde su izgubili ligu od City-ja za dlaku. Pa dva poraza u LŠ. Mnogo se oslanjao na isti roster. Neadekvatno pojačavan. Neminovan je pad ovog tima. Ili veći remont, ili otkaz treneru i oporavak koji može da potraje (primer Man. Utd).
М

Митт

pre oko 1 godinu

Да је управа доводила више квалитетних играча, а Клоп причао више о фудбалу него о корони и Путину, да није само оправдања тражио било би боље. Овако, хвала му за све успјехе у Ливерпулу (који остају за сва времена убиљежени) и нек иде на крају сезоне.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

A što da ga ne kritikuje, kada su ga zvali posle jedne sezone najboljim štoperom svih vremena onda možemo i da ga komentarišemo kada primi 5 komada za pola sata fudbala.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

A što da ga ne kritikuje, kada su ga zvali posle jedne sezone najboljim štoperom svih vremena onda možemo i da ga komentarišemo kada primi 5 komada za pola sata fudbala.

Thanos

pre oko 1 godinu

Sve okej izgubili su , ali "Karager je rekao" koliko se coveku daje na vaznosti ej...bio prosecan stoper nista vise od toga a sad jedva ceka nekog da iskritikuje. muka mi je od takvih ljudi.
G

Gost988

pre oko 1 godinu

ovaj čovjek nema plan B... uvijek ista igra i taktika...zašto kod 2-2 malo ne zatvoriti, smiriti...pa nije isto izgubiti jedan i tri razlike...ima druga utakmica, može i real imati u revanšu loš dan, pa ih dobiti dva razlike...ovo je Klopov poraz, neozbiljno...
g

gott

pre oko 1 godinu

Kao Srbija na SP.Sve je imo, nista imo nije.
W

Wat

pre oko 1 godinu

Nema problema, zato je tu Brajton da premostite
O

OpUop

pre oko 1 godinu

Ovo se naslucivalo,pocelo medjusobno prozivanje.kritike,polako pocinje raspad sistema i vracanje tamo gde su bili decenijama.
М

Марјан

pre oko 1 godinu

И где им је и место
L

Liverpoooooool

pre oko 1 godinu

Ne znam ko je dovodio pojacanja ove sezone...ali ko god da je,ili je namerno sabotirao liverpool ili veze sa fudbalom nema...pogledajte liverpoolovu sredinu terena? Bukvalno pola premijer lige ima jaci vezni red od njih...taj koji je dovodio igrace,jel mislio da ce liverpool igrati sa 7-8 napadaca u prvih 11? Firmino,Salah,Nunjez,Dijaz,Gakpo,Jota...jeste ovo mocan napad...ali postoje 2 problema...prvi,ne mogu svi da igraju...drugi,ko ce da im da loptu???? Ko je igrac koji ce kreirati napade liverpoola? Henderson i Fabinjo prosto nisu ti tipovi igraca...oni su 2 klasicna zadnja vezna...i ko ostaje? Decko od 18 godina da nosi igru Liverpoola protiv jednog Reala??? recimo umesto gakpa ili nunjeza,mogao je da se dovede jedan vrhunski veznjak...desetka koja ce da hrani loptama ove napadace! Oni to nemaju,i prosto je logicno da prolaze ovako kako prolaze,ne samo veceras nego generalno ove sezone...oni igru nemaju,sve se svodi na solo pokusaje salaha...nesto kao po krilima kada izadju bekovi i to je to. To moze da prodje protiv nekih ekipa iz donjeg dela premijer lige...ali kada dodje jedan real,naravno da ce se desiti ovo sto se desilo...ovaj liverpool je totalno zreo za remont...od ekipe koja gazi sve redom postali su ekipa bez glave i repa...cak mislim da ne bi bilo lose ni smeniti klopa,ne kazem da je on los trener,ali je pogubio konce...van dajk je totalno van forme...a sto se drugog stopera tice...tu je mrtva trka ko je gori od ove trojice,matip,gomez ili konate...alli eto bitno je da oni imaju 10 napadaca...
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Nisam ljubitelj bivsih engleskih igraca koji posle svake utakmice pljuju sve zive, ali sve one koji su Van Dajka poslednjih par godina proglasavali jednim od najboljih stopera ikada, i stavljali ga u isti kos sa imenima poput Maldinija, Vidica, Terija, itd. treba da bude sramota. Covek ima 2 vrhunske sezone u Liverpulu, i to je to, dok su ranije navedeni bili najbolji u svom poslu po 10 i vise godina, zavisi kako ko. Pa Tijago Silva koji je 7 godina stariji, sa 38 godina je za njega i dalje svetska klasa.
A

Aron

pre oko 1 godinu

Nije kriv Van Dajk sto Gomez i Arnold igraju lose.
G

Gostaaaaa

pre oko 1 godinu

Jedino sto je jasno je 2-5, sve drugo su izgovori.
q

qwertyy

pre oko 1 godinu

Kao sto rekoh alibi trener kaze dali smo im pet golova. Izvini Jirgene sasvim sam siguran da ti je Real godinama nabio kompleks. Isto tako mogli su i oni kod dva gola bolje reagovati ali su vam zato dali pet. pet se ne prima svaki dan.