Foto: Starsport
Foto: Starsport

Kartoni prave probleme Stojkoviću pred Azere

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.10.21. | 21:22

Štoper i vezista zbog žutih kartona propuštaju duel u Beogradu

Selektor Srbije Dragan Stojković imao je ograničene opcije prilikom izbora štoperskog trija za večerašnji susret sa Luksemburgom usled povrede Nikole Milenkovića, a problemi pri sastavljanju poslednje linije neće izostati ni uoči duela sa Azerbejdžanom koji je zakazan za utorak.

Izabrane vesti

Utakmicu u Beogradu zbog žutih kartiona propustiće Strahinja Pavlović koji je zaradio javnu opomenu večeras u 22. minutu utakmice. Štoper Monaka prethodno je dobio žuti karton u martovskom duelu sa Republikom Irskom, te ga je večerašnja opomena otpisala za pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Uz pomenute Milenkovića i Pavlovića u konkurenciji za štoperske pozicije su Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Matija Nastasić i Uroš Spajić.

Van konkurencije za naredni meč biće i Filip Đuričić, vezni fudbaler koji je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena zaradio žuti karton zbog prigovora. Igrač Sasuola zaradio je javnu opomenu i u prethodnom kolu kada su Orlovi gostovali Republici Irskoj.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeStrahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara