Komentari na vest

Karvahal i Ančeloti odgovorili Ćaviju: Kada osvojiš pet od devet izdanja Lige šampiona, sreća sigurno nije faktor

C

Cigleta

pre preko 1 godinu

Nisam ancelotija razumeo nista al sigurno ga je dobro sukno cigosima iz barse
r

rm5clt

pre preko 1 godinu

Sreća je kao kad vama pomogne overebo jel Xavi ?
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Slazem se, nije samo sreca, vec i kradja od strane sudija. Bajern, Juve, Atletiko... su bili pokradeni prethodnih godina protiv Reala koji je konstano imao ceo sudijski tim iza sebe. Ukoliko treba nekom da pojasnim na koje tačno situacije mislim nije problem, ali mislim da svako ko prati fudbal zna o cemu je rec. Prošle godine je PSZ bio oštećen, a o količini srece koju su imali mislim da ne treba pričati. Anceloti je vodio Bajern u jednoj od najvecih kradja u prethodnih 10 godina, i sam je pričao da je Bajern ostecen protiv Reala, a sada je to zaboravio...
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Donekle je u pravu.Recimo 70tih,80tih i 90tih godina prošlog veka kada je Kalčo bio najbolja liga na svetu italijanskim timovima je bilo mnogo važnije da budu prvaci Italije nego da uzmu tadašnji Kup šampiona.Zato kada pitate Italijane koji je najveći njihov klub većinski će reći da je to Juventus,što zapravo i jeste.Tada je bilo mnogo lakše uzeti Kup šampiona nego italijansku ligu.Setite se recimo Zvezdinog puta do osvajanja Kupa šampiona.Malo jače od kisele vode,što naravno ne umanjuje Zvezdin uspeh.Pogledajte put bilo kog osvajača Kupa šampiona iz tih godina i videćete da je bilo mnogo lakše uzeti to takmičenje nego neku od najjačih evropskih liga.Sada se situacija obrnula i sada je vraški teško uzetu Ligu šampiona.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Tacno, izbcen bajern minhen i marsej, sa tad dva najbolja igraca na svetu. Oni su bili Heba strong
P

PozdraviŽenu

pre preko 1 godinu

Xavi koje taj uopšte . A da to je trener ovog Spotfy Camp nou , 300 miliona na klovnove i dodje Bajern sa 20 % snage ih nagu..i . Videću gde će biti na kraju sezone .
j

jovafut

pre preko 1 godinu

xavi je ipak neko,a ko si ti decace
S

Stavite prst na čelo

pre preko 1 godinu

Prvenstva država osvajaju najbolji timovi a LŠ najveći klubovi.Oni koji su velikog srca a ne ponižavaju slabije i ne bježe pred jačim.
G

Gostii

pre preko 1 godinu

5 puta je 5 puta u zadjnih 10god...
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Dobro, Cavi je donekle u pravu. Recimo sudija je opasno pokrao Celzi kada je Barsa uz njegovu pomoc i ogromnu srecu prosla u revansu sa Celzijem.
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Zaboravio si one krađe protiv Bajerna, Juvea... ? Ako neko treba da ćuti po tom pitanju, onda ste to vi navijaci Reala...
r

real madrid ksjjs

pre preko 1 godinu

Najbolji tim je tim koji osvaja, nema to nikakve veze sa ljepotom , stilom i tehnikom. Jednostavno je.
O

Oter

pre preko 1 godinu

Kao navijaču Reala, kažem da je Cavi potpuno u pravu, u LS jedna ekipa može uhvatiti dobar momentum i uci u finale, a da po kvalitetu nije ni medju 4 najbolje ekipe, dok ligašku titulu ne može osvojiti slučajno neko, već mora pokazati kontinuitet igara i konstantno pobedjivati. U LS te poraz u jednom meču može odvesti dalje u revanšu, a u ligi ti poraz znaci 0 u tom kolu. Tako da je Cavi pogodio sustinu
M

MNM

pre preko 1 godinu

Don Carlo njbolji trener ikada!!
p

plavac

pre preko 1 godinu

hajde to,nego kakav gospodin...
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Karlo je sigurno najbolji trener u istoriji fudbala.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Boze ljudi kakav smo narod. Recite mi da li su porto i monako bili najjaci timovi 2003? Ili celzi sa tuhelom? Ima dosta primera. Nije cavi mislio da ospori bajern kod jupa hijkensa, ili svoju barselonu ili zidanov real, koji su definitivno bili najbolji timovi u tom trenutku, po meni bajern pogotovo, najlepsi fudbal ikada. Smatra da moze lakse gori tim da dodje dalje, za razliku od ligaskog dela, gde mora cele sezone da bude na vrhuncu. Tuhelov celzi npr je bio vrhunski tim, ali daleko od najboljeg u evropi. Odigrali su najbolje kad je trebalo i osvojili su, zato je interesantno kup takmicenje. Nemaju svi podlo i crno misljenje kao vi u komentarima, nego jednostavno iznose svoje misljenje i diskutuju o tome. Ne vredjaju, ne omalovazavaju, diskutuju.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Celsi pod Di Mateom mozes da navodis kao primer, posto su na bunker i nevidjenu motivaciju osvojili LS, uz srecu naravno. Ali Tuhelov Celsi je prakticno rutinski osvojio LS, Atletiko izbacen sa 2 pobede, Real izbacen bez ikakvih problema, gde je u revansu moglo da bude komotno 5:0, Siti u finalu dobijen bez da je imao i jednu konkretnu sansu, a Celsi mogao da doda jos 1-2 gola sigurno. Sportski pozdrav.
1

1992

pre preko 1 godinu

Uopšte nije za poređenje šta je lakše, teže, ali ako ćemo realno, u LŠ nemaš prava na greške nakon grupne faze, a malo je prostora i u grupnoj fazi za neke prevelike greške, a u prvenstvu ima mnogo više prostora za greške i prilika za popravni, pa sami zaključite koje je teže samo na osnovu sistema takmičenja.
@

@Kleo

pre preko 1 godinu

Znam, ali to ke bila korona sezona, gde je bilo pitanje ko moze gde da ide, ko je bolestan, gde se igraju utakmice. Pricam o njima jer nisu osvojili zato sto su bili vrhunski tim, nego im se u datim okolnostima najbolje slozile kockice. Bilo su cetvrti u premijer ligi sa 25bodova manje od sitija i 15manje od junajteda.
d

detalj...

pre preko 1 godinu

zvani Tibo Kurtoa ...
M

Mrkalo

pre preko 1 godinu

Sto lik ne pomene najvecu pljacku u istoriji fudbala,onu protiv Celsija?
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Liverpul 2005 je bio peti u ligi i uzeo lš, Čelsi 2012 sa di Mateom uzeo lš, u prvoj Zidanovoj lš Real trebao da ispadne od Volzburga, a o bežočnom navlačenju sudija za Real glupo je trošiti slova... Smešni Čelsi sa Tuhelom uzeo lš što niko ne može da racionalno objasni...
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Kup sistem.Drugačije takmičenje.
p

plavac

pre preko 1 godinu

taj smešan tim je pocepao svakog usput,pogotovo real
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Sreca je kad ti sudija svira penal protiv Juventusa u 90 om min, sreca je da protiv Bajerna sudija da ne postojeci crveni Vidalu, sreca je protiv Psz da se ne svira faul na Donarumi,a nije sreca kad se da gol u 94 min protiv Atletika u finalu, ili kad Sitiju das 2 gola u 2 min, ima mnogo primera.najprivilegovaniji klub na svetu, al dobro sad ne moze da se kupi KES kao u 60-tim,70-tim godinama
c

carapan

pre preko 1 godinu

auuuuu sta je sa cavijem