Aleksandar Katai (©MN Press)
Aleksandar Katai (©MN Press)

Katai: Sad možemo da se posvetimo Kupu Srbije

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.04.21. | 21:46

Kreator Zvezdine igre izneo utiske posle Večitog derbija

Pobedom nad Partizanom pobegla je Crvena zvezda najvećem rivalu na velikih 12 bodova razlike. Na korak su crveno-beli od četvrte uzastopne titule, što će biti klupski rekord.

Uz prolazak grupe Lige Evrope, kao i nesrećnu eliminaciju od Milana bez poraza, sezona se već može oceniti visokom ocenom, ali žele crveno-beli da dodaju i pehar Kupa Srbije, koji su poslednji put podigli 2012. godine.

Izabrane vesti

Stigli su do polufinala i čekaju ime protivnika. Tamo su i crno-beli, te Vojvodina i Radnik iz Surdulice.

"Trijumf nam dosta znači, da smo eventualno izgubili bili bi na šest bodova od rivala i sigurno da ne bi bili opušteni do kraja šampionata. Ovako smo se odvojili na 12 bodova, dosta smo mirniji pa možemo da se posvetimo obavezama koje nas očekuju u Kupu Srbije", istakao je Aleksandar Katai posle duela sa večitim rivalom.

Jedini gol u pobedi crveno-belih dao je Mirko Ivanić posle kornera u 58. minutu.

"Veoma smo zadovoljni pobedom u derbiju. Zaista smo zaslužili tri boda, ali imamo još osam utakmica do kraja prvenstva i moramo maksimalno da odradimo to, bez opuštanja. Večiti derbi je teška utakmica. Meč možeš da spremaš na jedan način, a može da ode i u totalno drugom pravcu. Kao jedan od iskusnijih igrača u timu ipak nisam savetovao mlađe igrače, to su jednostavno utakmice gde moraš da pokažeš da si pravi", objasnio je Katai.



tagovi

FK Crvena zvezdaAleksandar Katai164. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara