Komentari na vest

Kataijev prvi promašaj s kreča u Stankovićevoj eri na Zvezdinoj klupi, Kanga ga prati u stopu

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Mi i dalje hocemo KALCOPOLI u srpskom fudbalu!!!
@

@Kalčopolista

pre preko 2 godine

Ma važi ali da se krene od vremena Mirka Marijanovica, pa do Toleta Karadžića. Eno onaj vaš što vas je ojadio, što vam je iscedio klub kao limun, postade Predsednik FSSa. Ma divota.

Miki

pre preko 2 godine

CZ nema pravo na luksuz promašivanja penala. Zar ne mogu da se izaberu 2 - 3 psiho stabilna igrača za izvođače, da se dodatno utreniraju i da sa penalima ne bude više problema?
g

gosturina

pre preko 2 godine

Svi vi koji kritikujete niste pravi Zvezdasi. Vi svesno busite i sabotirate svoj klub. Napred Katai majstore, napred Ivanicu, napred svi nasi fudbaleri. Nece proci grobarske igrice i podmetanje o nezadovoljstvu. Jaci smo od Partizanovog lobija.
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Sve dok se mi nešto nadamo što kažu deca palimo na Kataia,Ivanića i Borjana,nema nama leba u Evropi kod nas u ping pong ligi đene đene u Evropi ni makac.Ceo tim Zvezde na remont ostavite Popovića, Dragovića,Rodića,Nikolića, Lazetića ovo sve na buvljak pa koliko zaradimo uložiti u tri-četiri stranca koji prave razliku ostalo nešto iz naše lige nešto ovi mladi,pa kad može L.Enrike da u Furiji forsira Gala valjda može i Zvezda tri-četiri mladih brzih i tehnički obučenih igrača.Evo ovaj što se nudi iz Lugana pa Braća Mitikuljić, Stanković iz Grafičara itd....
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Katai u ocajnoj formi otkad se vratio iz povrede, cak i pre nje nije bio kakav zna da bude, penal se samo nadovezao na njegovo sadasnju formu, Ivanic odavno ne zna gde bije, jeste bio ocajan teren danas ali je Mirko i na Marakani los u poslednje vreme. Danas nije moglo da se igra po zemlji ali smo generalno u padu forme a dolaze vazne evropske utakmice, odbrana suplja kao sito, Pankov pogubljen decko skroz, da nema Dragovica naprimali bi se golova. Nadam se da ce biti bolje.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Svaki klub treba na krilu nekoga ko je brz, okretan, a ne ovako da se vuče kao prebijen po terenu. Ako je povrijedjen onda je povrijedjen i gotova prica.
K

Kafić kod Pope

pre preko 2 godine

izostalo je ono čuveno - bitanga iz Srbobrana!? Šalu na stranu. Nisu fudbal samo utakmice pod velikim reflektorima. Ima tu 1000 drugih stvari. Mešetarenja i klanovi po svlacionicama i hodnicima uprave. Ovaj je dobar sa ovim onim, onaj mora igra reko neko i slicno. Plus različita egoistička umišljenost pojedinaca u grupi. Sve se to manje više vidi kad sudija označi početak utakmice. Ne može se sakriti.
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Covek ima pravo na gresku. I igraci su ljudi.
P

Predvidiv je

pre preko 2 godine

Jer golmani ne skautiraju iljudi iz dugih klubova.Uvek lik sutira u golmanov desni ugao.Uvek.
b

bojan25

pre preko 2 godine

Nema veze, ako sutnes kako treba dzabe golmanu sto zna gde ce
S

Slazem se

pre preko 2 godine

Naravno da ima veze ako sutiras u ugao gde se golman bacaveca je sansa da gol neces dati.
T

Tako nekako

pre preko 2 godine

Šteta što je onda otišao u Alaves, da je otišao u REKREATIVO Huelvu , uspeo bi sigurno 😂😂😂 Malo šale, ima kvalitet ali džabe kada neće da trči a i nekada je dosta sebičan. A da hoće da trči, verovatno ne bi ni igrao u Zvezdi.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Katai bi morao da se probudi. Svi misle Katai Bog zbog stare slave, ali budimo realni, kada je posle ni puta nešto uradio da se moglo prokomentarisati sa ‘’bravo’’ ili ‘’wow’’ . Možda sam prestrog kriticar, eto kažite vi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Nije sporan promašen penal, promašivali su i mnogo veći igrači od Njega. Sporna je očajna igra i Kataia i svih ostalih igrača,,, ne samo očajna, NEGO NEPODNOŠLJIVO GROZNA I JADNA.
а

абрамс

pre preko 2 godine

Док је Катаи, нема нама ЛШ. Данас се у модерном фудбалу не прашта да играч ноншалантно се креће и игра. То може Меси и Роналдо, остали не. Иванић га често копира, па морамо са два мање играча играти, у појединим мечевима.
G

Gost789

pre preko 2 godine

Naravno, kad sam ja stavio 300 evra na 2+ prvo. Strašno.
I

Istina

pre preko 2 godine

Pa da imamo penala kao Penaltko toliko bi bili utrenirani da bi mogli vezanih ociju

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Istina je da ste prvaci sveta po broju penala! Zvanicno dokazano! Mi i dalje hocemo KALCOPOLI u srpskom fudbalu!!!!