Tončev i Vazura (©MNPress/Starsport)
Tončev i Vazura (©MNPress/Starsport)

Kazne FSS: Vazura 200.000 i uslovna, Tončev 300.000 i uslovna

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.20. | 16:03

Od Zvezde se traži izjašnjenje za kup

Bile su reprezentacije u fokusu prethodnih dana, ali to ne znači da su disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije zaboravili na „grešnike“ iz prethodnih superligaških kola.

Na meti Disciplinske komisije bio je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, zbog izjave o „pozivu koji se ne odbija“ nakon večitog derbija. S obzirom da nije dao dokaze za tu tvrdnju, čelnik crno-belih je dobio kaznu.

Izabrane vesti

Vazura će morati da plati 200.000 dinara zbog kršenja člana 85 disciplinskog pravilnika, a kažnjen je i uslovnom kaznom od tri meseca van fudbala u narednih godinu. Dakle, ako za 365 narednih dana ponovi sličan prekršaj, automatski će morati tri meseca da pauzira od funkcije.

Kažnjen je i prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev. On je na utakmici sa Javorom u Ivanjici vređao sudiju Jovanovića, delegata Trajanovskog, kao i celu fudbalsku organizaciju. Prekrši je član 54 disciplinskog pravilnika i zbog toga će morati da plati 300.000 dinara, a kažnjen je i uslovnom suspenzijom na četiri meseca u narednih 15 meseci.

Na kraju, od Crvene zvezde je zatražnjeno izjašnjenje povodom događaja na utakmici Kupa Srbije protiv Zlatibora, kada je jedan od vođa navijača sedeo na klupi za rezerve, a kasnije je i cela grupa ušla na tribine i palila baklje, iako je utakmica bila zabranjena za navijače. 


tagovi

Miloš VazuraIvica TončevFK PartizanRadnički NišEvropska Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara