""
""

Kec ko vrata i X u najavi

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.09.17. | 09:10

Kvote 1,70 i 3,60

Dok ne dođe petak, odnosno zagrevanje za vikend, valja pročačkati po svim krajevima planete kako bi se pronašao neki valjan fiks. Možda zvuči malo suludo, hipsterski, kako god hoćete, ali mi smo pronašli dva zanimljiva para u bahreinskoj Premijer ligi. Realno, džep ne pita za atraktivnost.

Izabrane vesti

Aktuelni šampion Malkija nije dobro startovao upisavši po pobedu i poraz u novoj sezoni, a danas se očekuje da Al Muharak rutinski odradi posao protiv Al Ahlija. Domaćin je otvorio sezonu sa dva trijumfa (gol-razlika 4:0), dok gosti na kontu imaju samo jedan bod. Još jedan razlog zašto bi trebalo iskoristiti solidnu kvotu na keca: Al Ahli pet mečeva uzastopno na strani nije upisao pobedu (računajući i prošlu sezonu), dok je Al Muharak sasvim solidan kod kuće.

Istina, razloga za oprez ima. Al Ahli je na dva od od protekla tri okršaja slavio na Al Muharakovom stadionu i to s minimalcem, ali važna stvar - oba puta u kupu, a svi znamo da tada šanse dobijaju klinci i igrači sa ograničenom minutažom.

Malo više uzbuđenja trebalo bi da ponudi dvoboj Ist Rife i Al Najme. Za domaćina nastupa srpski veteran Mladen Jovančić, no ne bismo vam preporučili da se ovde vodite "patriotizmom". Bar ne u potpunosti, u smislu da zategnete keca.

Al Najma je ostvarila maksimalan učinak nakon dva kola, ali je danas "samo" blagi favorit jer kao da se zavežu noge fudbalerima ove ekipe kada odu na neko gostovanje. Pazite samo ovo, sedam uzastopnih mečeva na strani bez trijumfa, od toga pet ikseva! Miriše li to još jedan? Kvota 3,60 je definitivno za hrabre, dok bi ziheraši mogli da se ograde duplom šansom. Sad vidite da li ćete prednost dati gostu ili domaćinu...

BAHREIN 1 - TREĆE KOLO:

Sreda

Al Had - Malkija 0:2 (0:2)
Al Itihad - Manama 0:3 (0:1)

Četvrtak

17.15: (1,70) Al Muharak (3,80) Al Ahli Manama (3,80)
17.15: (4,10) Al Šabab (3,80) Al Rifa (1,65)
19.30: (2,70) Ist Rifa (3,60) Al Najma (2,15)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

 

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Bahreinbet analizakladionicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara