Radost igrača Intera (©Reuters)
Radost igrača Intera (©Reuters)

Kec na Inter i dvojka na Bešiktaš donose najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 10:24

Mozzart promo koeficijenti

Raznovrstan fudbalski program ovog utorka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u sklopu Liga kupa Engleske, Čempionšipa, FA kupa, potom Kupa Italije i Nemačke, šampionata Portugalije i Turske, a odsteri su spremili iznenađenja za dve utakmice.

Nastavljaju se borbe u sklopu Kupa Italije i turske Superlige, a razlog više da ispratite rezultate današnjih rundi može svakako da vam bude to što će kvote na pobede Intera protiv Atalante (ovaj susret možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju), odnosno Bešiktaša nad Karagumrukom u Mozzartu u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Inter nema baš najbolju sezonu iza sebe, iako je jedna od najkvalitetnijih ekipa u Seriji A. Tim Simonea Inzagija nije kandidat za titulu zbog čestih kikseva tokom jeseni, ali mu je uklanjanje 15 bodova Juventusu ozbiljno olakšalo zadatak osvajanja ulaznice za Ligu šampiona. U ovom trenutku, Inter je drugi na tabeli i ima 40 bodova, 13 manje od lidera Napolija. U prošlom kolu Inter je pobedio Kremoneze sa 2:1, i napravio je šlagvort za četvrtfinalni duel Kupa protiv Atalante. Sastav iz Bergama je uvodni period prvenstva odigrao veoma solidno, praveći ozbiljnu konkurenciju Napoliju i navijači su verovatno ozbiljno računali na borbu za titulu. Međutim, ekipa Đanpijera Gasperinija upala je u prilično ozbiljnu i produženu krizu pre zimske pauze, pa je čak ispala i iz top četiri. Nastavkom lige u januaru, Atalanta se vratila na pobednički kolosek. U prošlom kolu Boginja je kod kuće pobedila Sampdoriju sa 2:0 i zbog ove pobede se popela na četvrto mesto na tabeli.

KARAGUMRUK - BEŠIKTAŠ (UTORAK, 18.00), DVOJKA 2,00

Karagumruk ne blista u tekućoj sezoni, ali se istovremeno nosi sa glavnim zadatkom, a to je opstanak u turskoj Superligi. Sastav Andree Pirla trenutno je 10. na tabeli sa 22 sakupljena boda, tri koraka daleko od zone ispadanja. U poslednjem kolu Fatih je igrao nerešeno 2:2 sa Alanjom, što je bio treći ligaški remi u nizu. Neporažen je u poslednjih pet prvenstvenih sureta i na svakom od tih mečeva bilo je četiri ili više pogodaka. Bešiktaš se nadao šampionskoj trci, ali je zaostao. Orlovi su smatrani jednim od glavnih kandidata za lovorike, ali sada zauzima tek četvrto mesto na tabeli. Od lidera Galatasaraja, Orlovi već zaostaju 10 bodova, ali i dalje imaju meč manje. Bešiktaš je u poslednjem kolu pobedio Alanju sa 3:0 i tako upisao peto ligaško slavlje u nizu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara