(©Reuters)
(©Reuters)

Kec na Seltu – čak 1,90! Najveća kvota na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 10:41

Promo kvote u kladionicama Mozzart i za pobedu Midtjilanda (1,90) i Univerzitatee (1,70). Probajte negde da nađete veće

Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigde na svetu! Proverite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svetu…

Izabrane vesti


Nakon zadovoljavajućeg početka sezone i osvojenih pet bodova iz prva tri kola, Selta je polako počela da tone. Nizali su se loši rezultati, što je dovelo tim iz Viga u zonu ispadanja. Osam rundi ekipa sa Balaidosa tražila je put do pobede, da bi u prethodna dva kola upisala dva trijumfa – više nego u prvih jedanest mečeva Primere. Počela je Selta da se budi, pali su Granada i Atletik Bilbao. Pobegao je tim Edvarda Kudea iz opasne zone, a večeras ga očekuje duel sa Kadizom, najprijatnijim iznenađenjem. Koban je bio Kadiz po Barselonu i Real Madrid, a Selta će tradicionalno polagati najveće nade u klupsku ikonu i najboljeg strelca – Jaga Aspasa.

ODENZE – MIDTJILAND, dvojka, 190

 


Završio je učešće Midtjiland u Ligi šampiona i sada može da se fokusira na nacionalni šampionat. Branilac titule i trostruki šampion Danske trijumfom bi se vratio na lidersku poziciju koju mu je preoteo Brendbi. Raste Midtjiland iz godine u godinu, fantastično radi na polju skautinga, pa ne čude rezultati koje postižu. Sa druge strane, Odenze je i ove sezone bliži borbi za opstanak nego borbi za izlazak u evropska takmičenja, što mu godinama ne polazi za rukom. Iako gost, Midtjiland je poneo epitet favorita zbog kontinuirano dobrih igara i rezultata.

UTA ARAD – UNIVERZITATEA KRAJOVA, dvojka, 1,70

 

Univerzitatea Krajova glavni je konkurent FCSB-u Điđija Bekalija u bici za titulu u Rumuniji, a trijumfom u Aradu može da povrati čeonu poziciju koju je prepustila posle remija sa Botošanijem. Kluž je novom pobedom na domaćem terenu protiv FCSB-a omogućio Univerzitatei da zasedne na čelo tabele, ali da bi do toga i došlo, Univerzitatea će morati da ponovi učinak iz prethodna dva duela sa UTA Aradom. Dva tima se nisu sastajala u prvom rangu rumuskog fudbala, a poslednji put odmerili su snage u sezoni 2013/14. kada je u Ligi 2 Univerzitatea oba puta slavila bez primljenog gola.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svetu u Mozzartu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvotaMidtjilandOdenzeUniverzitatea Krajovauta aradKadizSelta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara