Virdžil van Dajk (©Reuters)
Virdžil van Dajk (©Reuters)

Kečevi na Vels i Holandiju su najveći na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.11.22. | 10:30

Nigde nećete da nađete veće

Danas počinje drugo kolo grupne faze na Mundijalu u Kataru. Šampionat se zahuktava, bilo je senzacija, a nema sumnje da temperatura raste kako se bliži početak nokaut faze. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su kečevi na evropske selekcije, Vels i Holandiju protiv Irana, odnosno Ekvadora.

VELS – IRAN (PETAK, 11.00), KEC 2,30

Izabrane vesti

Ostrvljani su se izvukli u prvom kolu, dugo su gubili protiv Amerikanaca, ali je Geret Bejl iz penala u finišu doneo vredan bod Velšanima. Iran je doživeo katastrofu na premijeri, primio je šest golova, doduše i dva puta je zatresao mrežu golmana Engleske Pikforda. Napadač Porta Mehdi Taremi je u odličnoj formi i on će biti glavna uzdanica Iranaca. Oba tima moraju da idu na pobedu ako žele u nokaut fazu. Zmajevima bi bod bio malo jer u poslednjem kolu igraju sa Engleskom koja je najbolja selekcija u Grupi B. Za Irance neće moći da brani prvi golman selekcije Alireza Beiravand koji je zadobio potres mozga na početku meča protiv Gordog Albiona u prvom kolu Mundijala. Velšani nemaju kadrovskih problema, igraće u najjačem sastavu. Opširniju najavu pročitajte OVDE.

HOLANDIJA – EKVADOR (PETAK, 17.00), KEC 1,87

Lale nisu oduševile protiv šampiona Afrike u prvom kolu, ali su u finišu uspeli da slome otpor Senegalaca golovima Gakpa i rezerviste Klasena - 2:0. Selekcija iz Južne Amerike lako je dobila Katarane takođe sa 2:0, a junak je bio napadač Fenerbahčea, veteran Ener Valensija, strelac oba gola. Luj van Gal je pre prvenstva najavio da je realan cilj njegove selekcije četvrtfinale, ali da on želi titulu, koja fali Oranju posle tri izgubljena finala Svetskog prvenstva, od kojih poslednje 2010. u Južnoj Africi, kada je Andres Inijesta doneo Špancima "boginju". Protiv Senegalaca na poziciji najisturenijeg napadača igrao je fudbaler Antverpena Vinsent Jansen, ali nije oduševio, pa se očekuje da bi napad mogao da predvodi Memfis Depaj. Igrač Barselone je bio rovit pred Mundijal, nije ga bilo dva meseca na terenu u dresu Katalonaca. Odigrao je poslednjih pola sata protiv Senegala i mogao bi da počne danas protiv Ekvadora. Problem za Južnoamerikance je povreda duše tima, dvostrukog strelca protiv Katara Enera Valensije. Igrač Fenerbahčea je dobio udarac na meču protiv Katara. Selektor Gustavo Alfaro je rekao da je kapiten neizvestan za duel sa Lalama. Opširniju najavu pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara